|
|
|
Musze zapisac moje malenstwo do pediatry kogo polecacie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja moją małą zapisałam do Samek, przyjmuje w przychodni nr 3 na Staszica - wiele osób mi ją polecało ale zadecydowało to, że blisko mieszkam i że mają oddzielnie poczekalnię dla chorych i zdrowych dzieci. Trochę trudno się do niej dostać ale generalnie jest w porządku. Przeszkadza mi że nie przyjmuje prywatnie i nie jeździ na wizyty domowe, ale teraz chyba już żaden lekarz nie jeździ. Prywatnie zdarza mi się chodzić do pani Mical - to był mój drugi typ jeśli chodzi o wybór pediatry, przyjmuje na energetyków i prywatnie na andersa, leczy bez antybiotyków, bardzo sympatyczna. Kilka razy byłam również prywatnie u pani pediatry i neonatolog Czerkies - bardzo dokładnie bada dziecko, wypytuję o wszystko łącznie z dietą, super kobieta. Kiedyś pracowała w Nisku, teraz nie wiem, prywatnie przyjmuje na wojska polskiego.
|
|
|
|
|
potrzebuję pilnie numeru do dr Czerkies
|
|
|
|
|
CYTAT potrzebuję pilnie numeru do dr Czerkies poszło na PW |
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Ja moją małą zapisałam do Samek, przyjmuje w przychodni nr 3 na Staszica - wiele osób mi ją polecało ale zadecydowało to, że blisko mieszkam i że mają oddzielnie poczekalnię dla chorych i zdrowych dzieci. Trochę trudno się do niej dostać ale generalnie jest w porządku. Przeszkadza mi że nie przyjmuje prywatnie i nie jeździ na wizyty domowe, ale teraz chyba już żaden lekarz nie jeździ. Prywatnie zdarza mi się chodzić do pani Mical - to był mój drugi typ jeśli chodzi o wybór pediatry, przyjmuje na energetyków i prywatnie na andersa, leczy bez antybiotyków, bardzo sympatyczna. Kilka razy byłam również prywatnie u pani pediatry i neonatolog Czerkies - bardzo dokładnie bada dziecko, wypytuję o wszystko łącznie z dietą, super kobieta. Kiedyś pracowała w Nisku, teraz nie wiem, prywatnie przyjmuje na wojska polskiego. kazda przychodnia ma osobno dla chorych i zdrowych dzieci... doktor samek w kazdy wtorek jest u zdrowych dzieci od 11 do 13 godziny. A w przychodni na staszica dla chorych dzieci niestety tez sa rejstrowane dorosle osoby .i siedzisz z goraczkujacym malenstwem na rekach wsrod starszych babek i dziadkow. lepiej wybrac lekarza w przychodni na edukacji tam jest osobno dla dzieci chorych dla dzieci zdrowych i osobno dla dziadkow.tylko doktor koziol na edukacji przyjmuje doroslych i dzieci.ale dzieci jest wiecej i na godziny przyjmuje.polecam przychodnie na edukacji
|
|