|
|
|
Wczoraj (19.03.) w okolicach Rozwadowa zagiął nieduży, starszy piesek. Jest czarnego umaszczenia. Na łapach, pyszczku i nad oczami sierść jest jasna (posiwiała). Piesek nie słyszy. Ktokolwiek widział psa, prosimy o informacje 792 211 644. Dla znalazcy przewidziana nagroda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
śliczna pusia
|
|
|
|
|
Wczoraj około godz. 16 biegał podobny piesek na ul.Brandwickiej koło skrzyżowania z Podskarpową. Widać było ze przestraszony, chodził tam i z powrotem po ulicy. Potem ok. 17.30 podobnego widziałam na ul.Różanej koło placu zabaw.
|
|
|
|
|
Ja widziałam tego pieska w piątek około godziny 15 w Rozwadowie na tej ulicy prowadzącej do obwodnicy. Szedł środkiem ulicy między samochodami. Zatrzymałam się nawet i skierowałam go na chodnik, bo bałam się, że wpadnie pod samochód. Do tej pory na pewno go tam nie ma:( A może już się znalazł? Luktun napisz, gdy coś się wyjaśni. Szkoda pieska.
|
|
|
|
|
Niestety pies się jeszcze nie znalazł, nadal szukamy...
|
|
|
|
|
ja też go widziałam w piątek po 18 jak szedł "brzegiem" obwodnicy. Na 100% to ta psna była.
Jakbym wiedziała wcześniej że głuchy i go szukasz to bym go do auta zgarnęła... Trzymam kciuki |
|
|
|
|
A w którą stronę biegł? W stronę Sandomierza czy w stronę centrum?
|
|
|
|
|
Biegł w stronę Stalowej, był doslownie 300m od skrzyżowania z Brandwicką
|
|
|
|
|
Ja dzisiaj jadąc do i z pracy rozglądałam się za nim, ale niestety ani śladu pieska. Mam nadzieję, że się znajdzie. Mam teraz wyrzuty sumienia, że go nie zabrałam:(
|
|
|
|
|
noi dobrze ze masz wyrzuty, przez Ciebie juz nie zyje...
|
|
|
|
|
CYTAT noi dobrze ze masz wyrzuty, przez Ciebie juz nie zyje... Uważaj na słowa... Nawet jeśli jest tak jak piszesz(choć mam nadzieję, że nie) to nie powinno się szukać winy niczyjej w takich sytuacjach. Ja akurat nie jestem słaba psychicznie, ale kiedyś możesz zrobić komuś krzywdę przez takie słowa i sam/a tego mocno żałować. Przemyśl to proszę. |
|
|
|
|
CYTAT noi dobrze ze masz wyrzuty, przez Ciebie juz nie zyje... ale z ciebie burak!! skoro masz pewność że nie żyje to musialeś go widzieć, jeśli tak to powinieneś dać znać właścicielowi co, jak i gdzie a nie takie pierdu-pierdu. Wiesz jak się czują właściciele czytając taki kretyński wpis? |
|
|
|
|
Pies wciąż poszukiwany...
|
|