|
|
|
Dużo osób podnieca się że jedynym zbawicielem i radą na Komorowskiego jest Duda tymczasem zobaczcie kogo ma za żonkę a rozjaśni wam się że to tylko marionetka...http://pl.wikipedia.org/wiki/Julian_Kornhauser
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Argument,ze hoho... Bardziej mi przeszkadzają powiazania Bronka z WSI...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
czy to bronek czy duda to jeden czort
|
|
|
|
|
Duda wygra wybory zapowiedział iż będzie kontynuował politykę kaczyńskiego, na zdrowy rozum przyśpieszy to agresję Rosyjską na polskę, dla mnie ten człowiek osobiście nie ma nic ciekawego do zaoferowania jak całe pis - przykładem jest prezydent nadbereźny, który to na obietnicach rozpoczął rządy......
|
|
|
|
|
dokładnie tak
|
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Obaj są siebie warci.
Co do agresji Rosji to bez przesady, nawet Putin nie jest na tyle głupi, żeby się na takie coś porywać głównie dlatego, że co mu z biednej Polski? Przecież tu jest chuj, dupa i kamieni kupa więc po co mu to? Zresztą chyba każdy, chociaż trochę myślący wie, że do wojen to ciągnie głównie USA i to oni mieliby największy interes w wojnie z ruskimi tak daleko od siebie. Tutaj będzie raczej straszenie się nawzajem, a problemów własnych ma i Rosja wiele i my i europa więc raczej na poważny konflikt bez szans. Problem jest inny: nie ma niezależnego, inteligentnego, mądrego kandydata, który miałby przebicie. Każdy wie, że Duda reprezentuje to, co mu Kaczyński powie, a Komorowski to, co mu WSI i Pro Civili każe. Obaj to marionetki i czy jeden czy drugi to niewielka różnica. Niestety... Może dlatego warto się zastanowić nad alternatywami? |
|
|
|
|
CYTAT zobaczcie kogo ma za żonkę a rozjaśni wam się że to tylko marionetka...http://pl.wikipedia.org/wiki/Julian_Kornhauser Duda nie jest żonaty z Julianem Kornhauserem. Padłeś ofiarą jakiejś mało zmyślnej prowokacji! |
|
|
|
|
Jutro pracujemy do 14 a o 14.30 obowiązkowe spotkanie z Dudą.Jak pracodawcy będą mieli obiekcje zgłaszajcie no temu jak mu tam ...no z mopem na głowie i będa mieli z nim do czynienia a on ich naprostuje.
|
|
|
|
|
Doktor,a potem to wy opowiadacie,ze pisowcy mówią mowa nienawiści i dzielą Polaków,a sam obrażasz... Naprostuje ? Raczej nikt nikomu taśmy na usta nie naklei jak na wiecach szoguna...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
nenad po co te nerwy?przypomniały mi się czasy PRL-u i pochód pierwszomajowy.Nie żywię urazy ani do PiS ani PO ani żadnej innej tylko patrząc co zrobili przez te 25 lat to już widać,że nic i ci kandydaci nie zmienią i jest to tylko walka o stołki jak udowodnił to Nadbereżny.
|
|
|
|
|
Juz oceniasz cala kadencje Nadbereznego ?
|
|
|
|
nenad ... odpowiedz sobie i Wiktorowi jak to będzie jak wygra Duda i pierwszą damą/córką będzie ... Żydówka ... ...Ja to sobie jakoś mogę wyobrazić wręcz jako tolerancyjna osoba nawet mnie to nie wzruszy ... ale o wasze zdrowie psychiczne to już się zaczynam martwić
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT nenad ... odpowiedz sobie i Wiktorowi jak to będzie jak wygra Duda i pierwszą damą/córką będzie ... Żydówka ... ...Ja to sobie jakoś mogę wyobrazić wręcz jako tolerancyjna osoba nawet mnie to nie wzruszy ... ale o wasze zdrowie psychiczne to już się zaczynam martwić obecna pierwsza ama ania bulowa też jest żydówką z domieszką krwi nkwd www.aferyprawa.eu/Artykuly/Zydowskie-i-NKWD-owskie-pochodzenie http://www.frond(...)419.html http://mojsi(...)owskiego "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
WOW po takim "niusie" chyba sobie coś zrobię ... może kanapkę
A jak sobie tłumaczycie pochodzenie familii Kaczyńskich czy po prostu "zbawiciel" może być nawet wnukiem samego Stalina i jest i tak ok ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT nenad ... odpowiedz sobie i Wiktorowi jak to będzie jak wygra Duda i pierwszą damą/córką będzie ... Żydówka ... ...Ja to sobie jakoś mogę wyobrazić wręcz jako tolerancyjna osoba nawet mnie to nie wzruszy ... ale o wasze zdrowie psychiczne to już się zaczynam martwić Wg Talmudu przynależność do narodu wybranego otrzymujesz po matce , nie po ojcu. Stare hebrajskie powiedzenie mówi : Tylko matka jest zawsze pewna!.... Czyli teść Andrzeja Dudy jest Żydem , ale jego żona i córka już nie. W przeciwieństwie do obecnego Prezydenta , którego oboje teściowie byli pochodzenia żydowskiego i tym samym pani prezydentowa jak najbardziej zalicza się w skład potomstwa Abrahama. Wiem ,że dopóki tego nie zobaczysz tego w TVN nie uwierzysz , ale jako miła i tolerancyjna osoba po prostu zaufaj moim słowom. Shalom aleichem! |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Kubus ty naprawdę w to wierzysz?? Masakra.
|
|
|
|
|
To nie jest kwestia wiary , tylko faktów. Jak masz wątpliwości to zapytaj wujka google , on jest taki mądry!
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Żyd jest żyd
|
|
|
|
|
CYTAT Żyd jest żyd Ja pierd...ę, szczyt intelektualny osiągnięty! |
|
|
|
|
CYTAT Żyd jest żyd Na taki skrót myślowy, nie mam żadnego argumentu. Obawiam się ,ze nie jestem w stanie Ci pomóc. Szukaj dalej , ale już raczej poza forum. |
|
|
|
|
[/cytat]
Wg Talmudu przynależność do narodu wybranego otrzymujesz po matce , nie po ojcu. Stare hebrajskie powiedzenie mówi : Tylko matka jest zawsze pewna!.... Czyli teść Andrzeja Dudy jest Żydem , ale jego żona i córka już nie. W przeciwieństwie do obecnego Prezydenta , którego oboje teściowie byli pochodzenia żydowskiego i tym samym pani prezydentowa jak najbardziej zalicza się w skład potomstwa Abrahama. Wiem ,że dopóki tego nie zobaczysz tego w TVN nie uwierzysz , ale jako miła i tolerancyjna osoba po prostu zaufaj moim słowom. Shalom aleichem! [/cytat] No i co tam panie moderatorze , racja czy nie racja? Bo jakoś przycichłeś? |
|
|
|
|
U was w talmudzie może i tak pisze ... zapytaj o to innego prawicowego polityka niejakiego Adolfa Hitlera co on na to a nie jego już chyba nie zapytasz ... no chyba że znasz się troszkę na wychodzeniu z ciała ale to już inna bajka i "rozmowa" na inny temat ;)
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Czyli racja? Czy przyznanie się do błędu kosztuje tak wiele , że trzeba się trupem podpierać ?
|
|