|
|
|
CYTAT Jeżeli chcesz mieć dobrze zregenerowaną turbinę to jedź do mielca bo w Stalowej to fachowców nie ma od turbin tylko mechanicy którzy szukają dodatkowego źródła dochodu i tylko skasują a niewiele potrafią chociaż twierdzą ze regenerują turbiny. Śmiechu warte. No ja podobne głosy słyszałem o fachowcach z Mielca, więc kto mówi prawdę Jak sam regenerowałem, to wysyłałem na śląsk (montażem zajmował się dla mnie wtedy Bosch). Obecnie Bosch w STW ma bdb sprzęt i sam poszedł w temat regeneracji turbin i wtrysków. Paru znajomych tam robiło i uwag na razie nie mają, wszystko w porządku (ale nie najtaniej). Jako, że na miejscu to warto tam podjechać i nawet dać turbinę do sprawdzenia. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja w sumie nigdy nie miałem okazji regenerować turbosprężarki tutaj w okolicy, jednak kiedyś padła mi ona na wakacjach w Gdyni. Do tego jeszcze żona prowadziła.. Podjechaliśmy do AMSerwis, gdzie dość spawnie poradzili sobie z naprawą. Póki co wszystko jest okej . Co do okolicznych warszatatów, to raczej trudno mi cokolwiek powiedzieć.
Habit nie czyni mnicha |
|
|
|
|
Obecnie tak wygląda pracownia regeneracji turbosprężarek w Bosch Service w Stalowej Woli http://www.regen(...)rek.html
|
|
|
|
|
http://trans-turbo.pl/main.html
Regenerowałem 2 lata temu 0 problemów moi znajomi również jeździli pod wskazany przeze mnie warsztat ceny niższej nie znajdziesz . Bogdan przesiedział w tym pół życia - polecam można kawkę wypić na poczekaniu zrobi albo można w 5 min temat załatwić bo ma pełne półki już zregenerowanych. |
|
|
|
|
Ja na przestrzeni ostatnich lat korzystałem z pomocy wielu zakładów zajmujących się regeneracją, ale zadowalającą pomoc znalazłem dopiero w Rakszawie koło Rzeszowa w zakładzie Turbospec. W sumie jeżdżę już ponad rok i wszystko gra. Z regeneracją radzą sobie bardzo sprawnie. Ceny też ok. ;)
|
|