|
|
|
Wykładanie towaru w tesco, ktoś chętny ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ile 3 -4 zlote na godzine ?
|
|
|
|
|
jest stawka miesięczna 300, nie dużo roboty.
|
|
|
|
|
Za takie stawki sami sobie wykladajcie !
|
|
|
|
|
jeżeli ktoś chce sobie dorobić albo nie ma pracy to i 300 zł dobre
Jeżeli czekaćie na robote za 15 i wiecej zł za godzine to powodzenia za granicą |
|
|
|
|
ile godzin,tylko nocki?
|
|
|
|
|
tak, 3 nocki w tygodniu .. czasowo to w ile sie wyrobisz tyle godzin bedziesz
|
|
|
|
|
daj ogłoszenie na stalowke
|
|
|
|
|
CYTAT tak, 3 nocki w tygodniu .. czasowo to w ile sie wyrobisz tyle godzin bedziesz normy jak w alutecu pewnie z tym wykladaniem Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
|
|
Chyba was pogięło, koszty paliwa na dojazd mogą być wyższe! Płaca jak na niewolnika przystało:(((
|
|
|
|
|
300 zł za 12 nocy w miesiącu, to daje 25 zł za noc. Przyjmując, że dojazd kosztuje w graniach 5-10 zł zarobiłabym 15 zł za noc Śmiać się czy płakać?
|
|
|
|
|
Dojazd rowerem bądź na piechotę więc koszt 0 zł.
Nikt nie spytał o jaki serwis chodzi - może pracy jest na dwie godziny ? 300 zł droga nie chodzi, lepiej siedzieć w domu, narzekać że nie ma zajęcia i że wszędzie wyzysk! Śmiechu warte. A swoją droga w ogóle cały wątek powinien być usunięty bo od tego jest dział "OGŁOSZENIA". http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Stella, mnie ten wątek nie dotyczy. Tyle co oferuje autorka ja zarabiam dziennie. Jakby to był 2 godzinki to by ajwonka na pewno napisała. 300 zł piechotą nie chodzi, ale licząc ile człowiekowi zostałoby na czysto to się zastanawiam jak w tym kraju trzeba być zdesperowanym żeby iść na coś takiego.
|
|
|
|
|
CYTAT jest stawka miesięczna 300, nie dużo roboty. #$%^&* takich "pracodafcuw"! |
|
|
|
|
wole isc do siebie na jedna dniowke dodatkowo, i wyciagnac 300zl co prawda nie przekladajac takich rarytasow, tylko amelinium no ale
|
|
Dołączył: 12 Wrz 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Jak bys nie miala co jesc to i za 300 zl bys polracowala i nie narzekala .:tylko narzekac potraficie.
|
|
|
|
|
CYTAT jest stawka miesięczna 300, nie dużo roboty. A za wyrobienie książeczki sanepidowskiej kto płaci?
|
|
|
|
|
CYTAT Jak bys nie miala co jesc to i za 300 zl bys polracowala i nie narzekala .:tylko narzekac potraficie. Ale mnie wku... takie pisanie. To może za 100 za miesiąc wszyscy mają się godzić. Jak pracodawca jeden z drugim zobaczy, że za 5 PLN/h nikt nie przyjdzie to zaczną płacić uczciwie. Wg. mnie stawka min. powinna wynosić około 10 PLN/h i wtedy człowiek za "coś" pracuje. |
|
|
|
|
CYTAT Ale mnie wku... takie pisanie. To może za 100 za miesiąc wszyscy mają się godzić. Jak pracodawca jeden z drugim zobaczy, że za 5 PLN/h nikt nie przyjdzie to zaczną płacić uczciwie. Wg. mnie stawka min. powinna wynosić około 10 PLN/h i wtedy człowiek za "coś" pracuje. zgadzam sie z przedmowca, to juz wina ludzi niestety zgodza sie robic za gowniane pieniadze, pozniej maja pretensje do calego swiata.. o swoje trzeba walczyc, miec ambicje a nie dogorywac oraz stac w miejscu i narzekac jak to nie jest, co by bylo gdyby.. z gdybania to sie mozna siwych wlosow nabawic |
|
|
|
|
CYTAT jest stawka miesięczna 300, nie dużo roboty. Za 12 nocy w miesiącu powinno być min 600 zł, a to są stawki, za które i tak Niemiec by dupy nie ruszył. |
|
|
|
|
300 stówy to jakieś 54 funty. Biały murzyn to najłagodniejsze słowa jakich użyje. A dlaczego 300? Zapłaćcie 250, może się znajdzie jakiś jeleń. Ale jesteśmy sami sobie winni, w Niemczech, Anglii to pracodawcy nawet by do głowy nie przyszło zaproponować tak niskiej stawki, no chyba, że Polakowi bo Polak będzie pracował za każde pieniądze, nawet te poniżej swojej godności.
|
|
Dołączył: 12 Wrz 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
autorka pyta sie czy jest ktos chetny do pracy ... a wy tylko krytykujecie
|
|
|
|
|
Prawdziwa cnota krytyk się nie boi.No to jest właśnie moja odpowiedź: jestem chętny do pracy przy wykładaniu towaru ale nie za 25 złotych od nocki, bo to nawet na waciki nie wystarczy.
|
|
|
|
|
CYTAT autorka pyta sie czy jest ktos chetny do pracy ... a wy tylko krytykujecie z calym szacunkiem, jezeli cos takiego jest dla Ciebie normalne to szczerze Ci wspolczuje |
|
|
|
|
ajwona możesz napisać,jak wyliczyłaś tą stawkę???
|
|