|
|
|
A mnie sie wydaje że chodzi mu o coś innego tzn o sex . Rzadko dostaje i w tym jest problem. Jak będzie miał częściej to i się uspokoi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niektórzy faceci tacy są.koleżanki ojciec taki był. i uwierz mi, że psychiczne znęcanie i ubliżanie drugiemu człowiekowi jest gorsze niż bicie bo rujnuje poczucie własnej wartości. jesli nie pomagają mediacje to rozstań się z nim i nie funduj takiego życia dziecku.
nie troszcz się zbytnio o jutro bo przegapisz szczęśliwe dziś. |
|
Dołączył: 12 Wrz 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT niektórzy faceci tacy są.koleżanki ojciec taki był. i uwierz mi, że psychiczne znęcanie i ubliżanie drugiemu człowiekowi jest gorsze niż bicie bo rujnuje poczucie własnej wartości. jesli nie pomagają mediacje to rozstań się z nim i nie funduj takiego życia dziecku. dziecko pytanie nie jest o rodziców jakich kto ma ojców . tylko pytam się o partnerów zyciowych czyli mężo. chłopaków, narzeczonych czy wiekszośc ma takie czasami awanturki
|
|
|
|
|
CYTAT dziecko pytanie nie jest o rodziców jakich kto ma ojców . tylko pytam się o partnerów zyciowych czyli mężo. chłopaków, narzeczonych czy wiekszośc ma takie czasami awanturki yyy no ale chyba skoro ktoś jest czyimś ojcem, to najprawdopodobniej w domu była też osoba tzw. mama, czyli partnerka dla taty. Bo wiesz jak ktoś jest tatą to może być też mężem, albo partnerem. Takie funkcje się łączą. ungabanga nie napisała czy ojciec koleżanki był taki w stosunku do niej czy do jej matki |
|
|
|
|
CYTAT tylko pytam się o partnerów zyciowych czyli mężo. chłopaków, narzeczonych czy wiekszośc ma takie czasami awanturki Evik138 to Ty się pytasz czy ja2844 Bo już nie rozumiem Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
Dołączył: 12 Kwie 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 80% |
|
|
|
Truskawka nie szukaj dziury w całym
|
|
|
|
|
Nie o dziurę w całym mi chodziło tylko o rozdwojenie jaźni
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Ktoś tu się zapomniał przelogowac. Co za niefart :-)
|
|
|
|
|
ja2844 = evik138
Dwa konta. Tej samej osoby. |
|