|
|
|
Dzisiaj przed południem w oklicach Carrefoura skradziono rower. Był to czarny rower damski, na ramie napis "Weekend":
Wartość raczej sentymentalna. Jeśli ktoś zauważy taki rower proszę o informację na priv. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam.
Mi ukradli rower wczoraj w sobotę w biały dzień pod Jubilatem na Orzeszkowej. Poszłam do domu na godzinę zanieść zakupy bo nie mam bagażnika i zapięłam do stojaka na zamek szyfrowy. Niestety po powrocie już był sam zamek. Ktoś się natrudził żeby odkręcić siodełko lub koło. Osobo która to zrobiła: rower był charakterystyczny a jego foto jest na facebooku. Wszyscy moi znajomi już rozpowszechnili zdjęcie i będą Cię mieli na oku w całym mieście. Poza tym kradzież i kłamstwo ma krótkie nogi więc obyś je na tym rowerze wkrótce połamał. Nawet jak nie odzyskam sprzętu dosięgnie Cię właściwa kara. Poszło to zgłoszenie do mediów i na policję. Dla osoby która pomoże znaleźć sprawcę znaleźne wartości 10% sprzętu. Był to markowy czerwony DBS z napisem DBS na aluminiowej ramie - niemiecki zadbany i doinwestowany.Miał tylko tylny sportowy błotnik, bez bagażnika. Licznik na kierownicy. Sportowe koła jak w górskim 26 cala. Metalowe pedały nie jakieś plastiki, ale pedały z kolarki. Małe zarysowanie lakieru na górnej ramie. Przerzutki altus shimano. Siodełko niebiesko - czarne skórzane. Temu co sięgnął po cudzą własność życzę żeby szybko się na tym rowerze połamał. Wyboistej drogi chamie. Jeżeli to jakiś menel spod Jubilata i sprzedał na wino też go znajdziemy. |
|
|
|
|
Witam !
zarabianie przez internet |
|
|
|
|
to juz widze plaga , znajomej w piatek , mojemu dziecku dzisiaj nad ranem (lub w nocy) zybys kurwo sie zabił na tym rowerze !!! ciekawe co robi policja z tym faktem
|
|
|
|
|
A skąd te rowery zginęły? Szczerze to dwa lata temu wymieniałam rower na drogi i w sklepie mówili że policja przychodzi do nich często i prosi żeby uczulać kupujących rowery licznych kradzieżach.Żeby nie zostawiać ich na korytarzach,balkonach a niektórzy mądrzy nawet przypinają do stojaków pod blokami swoje rowery (a to już zaproszenie dla złodzieja). A zwłaszcza jeśli rowery są droższe niż 1500 złotych. Ja trzymam w domu i wiele osób które znam tak robi. Rozumiem gdy rowerów jest dużo, jw dzieci itp. Ale jednak trzeba uważać i nie dawać złodziejowi okazji
|
|
|
|
|
Nie stać Was na porządne zamknięcie do roweru?
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Witam jakaś kur...niemyta bo i inaczej nie mogę ukradła rower z piwnicy z bloku Poniatowskiego 19
włamanie z czwartku na piątek Rower Marki BULS wikd 1 cup czarny wstawki szare dwa amortyzatory przedni widelec biały hamulce tarczowe tektro pojemnik na bidony pomarańczowy link do zdjęcia rowerka https://zapodaj.net/06581d8885472.jpg.html 20160831_192436_resized.jpg Dla osób które mają jakieś informację nagroda! tel 515-903-332 Wojciech |
|