|
|
|
czy ktos może polecic sprawdzonego dobrego fachowca od naprawy maszyn do szycia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
przemysłowe czy hobby (typu walizka)?
|
|
|
|
|
ja korzystam z usług Pana Pawła 604-822-444, serwisuje nowe i starsze maszyny
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Nie polecam tego" fachowca"chyba,że masz ochotę często go odwiedzać.
Jeżeli chcesz przepłacić i mieć maszynę dalej zepsutą to polecam pana w piwnicy na ul.Poniatowskiego 18.Ja tam zawoziłem maszynę żony trzy razy(niby daje gwarancje ale psuje się zawsze co innego),a za czwartym kupiłem nową i mam spokój parę lat.Z tego co widziałem na tablicy.pl,a teraz olx,pl to teraz handluje tam maszynami,bo pewnie interes naprawy maszyn przestał się kręcić. Pomoglo po wizycie u pana Srowańca na ulicy Hutniczej chyba w ósemce dokładnie nie pamiętam. |
|
|
|
|
Ja z Pana Pawła jestem zadowolony. Serwisuje maszyny przemysłowe i w 2 godziny jest wszystko ok.
Oczywiście przyjeżdża na zakład, nie muszę nić wozić. |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
matikmatik autoreklama w swoistym wykonaniu wraz z numerem telefonu.Gdzie są moderatorzy,że nie usunęli tego numeru jak z innych postów na tym forum?
|
|
|
|
|
a przeszkadza Ci aż tak nr?
|
|
|
|
|
Feniks, i tu się mylisz drogi/a Panie/Pani ;-) Prowadzę dość spory zakład szwalniczy i w przypadku Pana Pawła reakcja była na 110%. Maszyna naprawiona w 2 godziny i produkcja mogła iść dalej.
Dlatego go polecam. |
|
|
|
|
CYTAT Ja tam zawoziłem maszynę żony trzy razy(niby daje gwarancje ale psuje się zawsze co innego),a za czwartym kupiłem nową i mam spokój parę lat. To, że Pan naprawia jedna rzecz a w Twojej maszynie psują się jeszcze inne rzeczy to wina tego Pana, tak? ;) Nie mogłem się powstrzymać jak zobaczyłem ten komentarz. To tak jakby wymieniać opony w samochodzie a później przyjechać ze skargą: "Jak Pan to wymienił!? Przez Pana mam zepsuty rozrusznik!" |
|
|
|
|
odświeżam temat, który z tych panów zasługuje na referencje, nie chciałbym zapłacić za naoliwienie maszyny jak za remont generalny. Naoliwić maszynę to potrafię nawet lepiej niż mechanik, natomiast kinematyka jest skomplikowana nie znaczy że nie do ogarnięcia.
|
|
|
|
|
Na hutniczej moze? nie wiem czy jeszcze istnieje
|
|
|
|
|
próbowałem dzwonić ale nie ma kontaktu a ten na Poniatowskiego też nie odpowiada
|
|