|
|
|
dobry stomatolog rodzinny w rozsądnych cenach ktory nie na ciąga co wizyta przeswietlenie , i do jednego zeba trzeba pare wizyt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Monika Kwiatkowska, prywatnie i na NFZ.
|
|
|
|
|
owszem zgadzam sie monika kwiatkowska nfz ! szczegolnie jak ktos nie pracuje !
|
|
Dołączył: 12 Kwie 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 80% |
|
|
|
Zeby dobrze zrobic zeba to trzeba kilka wizyt..
|
|
|
|
|
Monika kwiatkowska przyjmuje na edukacji u niej trzeba kilka wizyt z jednym zebem.jeden zab robiony miesiac 4 wizyty
|
|
|
|
|
To chyba zalezy od stanu zęba. Chodzę regularnie i na jednej wizycie się kończy leczenie zęba u pani Moniki. No chyba, że ząb wymaga kanałowego itd.
Dorii |
|
|
|
|
CYTAT Zeby dobrze zrobic zeba to trzeba kilka wizyt.. Co za bełkot. Zależy z czym się zglaszasz. Są procedury jedno jak i wieloseansowe. |
|
|
|
|
Ja polecam Bobińską na ul. Siedlanowskiego ,bardzo solidnie leczy
miła delikatna. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Zeby dobrze zrobic zeba to trzeba kilka wizyt.. Co za bełkot. Zależy z czym się zglaszasz. Są procedury jedno jak i wieloseansowe. Taki sam bełkot jak: CYTAT dobry stomatolog rodzinny w rozsądnych cenach ktory nie na ciąga co wizyta przeswietlenie , i do jednego zeba trzeba pare wizyt Niech idzie do takiego co nawet nie ma czym zrobić zdjęcia. To napewno nie będzie naciągał Niech leczy kanałowo bez zdjęcia. Będzie taniej |
|
|
|
|
CYTAT Ja polecam Bobińską na ul. Siedlanowskiego ,bardzo solidnie leczy a ceny jakie ma?robi w rekawiczkach bo kwiatkowska bez rekawiczek
miła delikatna. |
|
|
|
|
CYTAT owszem zgadzam sie monika kwiatkowska nfz ! szczegolnie jak ktos nie pracuje ! ile za kanallowe leczenie u niej sie placi?
|
|
|
|
|
ja polecam Dentimedica. szczegołnie panią Kulig i Michałkiewicz.
fachowa robota, bez ściemy. Umówiona godzina wizyty to faktycznie godzina kiedy siadamy na fotel a nie czekamy i czekamy. Polecam z własnego doświadczenia |
|
|
|
|
CYTAT ja polecam Dentimedica. szczegołnie panią Kulig i Michałkiewicz. dziwne polecacie L.Kwiatkowska a niwle wiecie ile kosztuje leczenie kanalowe u niej.dsrmowa reklama
fachowa robota, bez ściemy. Umówiona godzina wizyty to faktycznie godzina kiedy siadamy na fotel a nie czekamy i czekamy. Polecam z własnego doświadczenia |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT dziwne polecacie L.Kwiatkowska a niwle wiecie ile kosztuje leczenie kanalowe u niej.dsrmowa reklama Czy leci z nami moderator?? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ja polecam Dentimedica. szczegołnie panią Kulig i Michałkiewicz. dziwne polecacie L.Kwiatkowska a niwle wiecie ile kosztuje leczenie kanalowe u niej.dsrmowa reklamafachowa robota, bez ściemy. Umówiona godzina wizyty to faktycznie godzina kiedy siadamy na fotel a nie czekamy i czekamy. Polecam z własnego doświadczenia |
|
|
|
|
Polecam Pana Macieja Wrońskiego najtańszy w Stalowej.
|
|
|
|
|
w dentimedica leczylem poraka na same zdjecia wydalem 1500 zł i co smieszne najpierw jedna leczyla pozniej wyjechala na wczasy i jedna druga poprawiala nigdy wiecej
|
|
|
|
|
jak napisałam wyżej z własnego doświadczenia polecam Dentimedica.
koszt leczenia kanałowego to ok 300zl za wszystko. A zdjęcia pantomogram to 50zl. |
|
|
|
|
CYTAT w dentimedica leczylem poraka na same zdjecia wydalem 1500 zł i co smieszne najpierw jedna leczyla pozniej wyjechala na wczasy i jedna druga poprawiala nigdy wiecej czyli naciągaja na kase ..to ja tam nie zagladne dzieki za info
|
|
|
|
|
Ciekawe czy ta kwiatkowska tez napycha swoje kieszenie
|
|