|
|
|
Czy ktoś ma namiary na dobrego hydraulika? Potrzeba przerobić rury w łazience i zamontować drabinkę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłałem wiadomosc na PRIV
|
|
|
|
|
podpinam si pod temat tez potrzebuję sprytnego hydraulika
|
|
|
|
|
Iskra Jan Zakład Instalacyjno-Hydrauliczny
hydromix.pl hydromix_(at)_hydromix.pl tel. kom. 508 325 037 37-400 Nowosielec 83 b woj. podkarpackie Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Ja polecilbym bym goscia z przedzela ktory robil mi hydraulike w calym domu.wode gaz CO i podlogowe ogrzewanie. Zna sie na robocie tylko ciezko wyczuc jak z terminami.888 119 129 artur
|
|
|
|
|
Ja polecilbym bym goscia z przedzela ktory robil mi hydraulike w calym domu.wode gaz CO i podlogowe ogrzewanie. Zna sie na robocie tylko ciezko wyczuc jak z terminami.888 119 129 artur
|
|
|
|
|
Milek89 no to byłeś szczęściarzem !!! Pan ten - Artur C.pracował u mnie w firmie. Co do fachowości-brak zastrzeżeń. Co do uczciwości napiszę parę zdań:
- nie dokończył kilku zleceń i bez żadnych wyjaśnień a tym bardziej uregulowania należności za pobrane towary czy otrzymane zaliczki zabrał "du.ę" w troki i tyle go widziano.Dopiero od Klientów dowiadywałem się jak to zmieniał terminy i ich oszukiwał.Po kliku miesiącach jego obiecywania co do uregulowania należności, oddałem sprawę do sądu, uzyskałem nakaz zapłaty (łączna kwota około 20 000 tys zł) , ale okazało się że Pan ten nie ma nic na siebie i komornik nie mógł wiele zdziałać. Obecnie z tego co wiem jest radnym w Rudniku nad Sanem. |
|
|
|
|
To widac mialem fart bo u mnie wszystko bylo w jak najlepszym porzadku. Widac pozory nieraz myla....
|
|
|
|
|
ja kiedyś korzystałem z ich usług - http://www.powersystem24.pl/hydraulik.php
nie miałem zastrzeżeń, profesjonalna firma z którą nie było żadnych jazd...a wiadomo jak to teraz bywa z fachowcami ;/ polecam! |
|