Dołączył: 18 Lut 2008r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
witam czy ktoś może otrzymal już oferte pracy do tego nowego zakładu mzk bo ja zlozylem i na razie cisza
danek |
|
|
|
|
danek |
|
Dołączył: 12 Wrz 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT witam czy ktoś może otrzymal już oferte pracy do tego nowego zakładu mzk bo ja zlozylem i na razie cisza jak zalezy TObie to zadzwon pierwszy nie czekaj az pracodawca zadzwoni.
|
|
|
|
|
Są tacy co do nowego zakładu złożyli dokumenty aplikacyjne na wszystkie stanowiska, czyli i na kierownika i na sortowacza śmieci. To powoduje, że musimy trochę poczekać na odpowiedź, podań jest ogromna ilość.
|
|
|
|
|
Czy ktoś dostał wezwanie na rozmowę o pracę w Zakładzie Przetwarzania Odpadów Komunalnych?
|
|
|
|
|
W tamtym tygodniu dostałam zaproszenie na rozmowę. Do 8 maja miało być rozstrzygnięcie konkursu. Z resztą zastrzegali sobie prawo do odpowiedzi na wybrane oferty.
|
|
|
|
|
Z przykroscia musze stwierdzic ze rozmowy juz byly i jak wyzej wspomnaine odpowiedzi mialy byc do 8 maja. Dwoch znajomych tam startowalo na stanowiska biurowe i pensje dawali 1800 - 2000 BRUTTO!
Podziekowali po rozmowie bo obecnie zarabiaja o wiele wiecej. |
|
|
|
|
gdzie można składać cv. na miejscu zakładu? ponoć otwarcie w czerwcu
|
|
|
|
|
Pierwszeństwo ma jak zwykle rodzina i znajomi już zatrudnionych w MZK miedzy innymi tych na stanowiskach kierowniczych i biurowych...
|
|
|
|
|
|
|