|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Zostaną fanatycy gotowi zniszczyć własną cywilizację i kulturę w imię walki z chrześcijaństwem w oparach absurdu przenicowanych wartości i haseł. Witam Fanatycy tacy, jak Ty!!!!!!!!!!!!! I Tobie podobni, którzy widzę wspieracie się w swoich urojeniach Ależ macie wspaniałe kółko adoracji!!! Każdy wrzut na online powoduje w Was awersję do wroga!!!! Szkoda mi Was!!!! Hipokryci!!!! Nawet szkoda się leczyć, bo to nie głowa, tylko całość u Was szwankuje!!!! Przykro mi jest, że takie dziwolągi są na forum, ale ktoś musi być za Pozdrawiam bezpartyjnych!!!!!! Sprawdź w necie kim są osoby dodające setki wykrzykników w wypowiedziach, a potem się bierz za ocenianie innych. Witam Przecież wykrzykniki może dodawać kto chce Nie mów mi, że to juz zarezerwowane jest dla kogoś Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Dobra nigdy za dużo, Potop wraca :-) Komisarz Rady Europy ds. praw człowieka Nils Muiznieks, skrytykował Szwecję za to, że nie przyjmuje wystarczającej liczby imigrantów. Zaniepokojony jest szczególnie ograniczeniem praw do łączenia rodzin. To zaledwie x5. Prawdopodobnie odpuścili już Szwecję, kraj stracony, Szwedzi nie chcą zmian, terror poprawności politycznej przemielił większość. Ach zresztą bądźmy szczerzy i przestańmy udawać, tam jest już za późno. Politycy dbają o wyniki wyborów w swoich krajach :-) tam gdzie jeszcze mogą przegrać. A trzeba gdzieś opychać imigrantów gdy sztuczka z krajami Słowiańskimi jako śmietnik Europy się nie udała. Jak napisałaś, dobro wraca, Potopem Szwedzkim hahaha. Należy się poważnie zastanowić przy jakich kryteriach Szwedom dawać prawo relokacji do Polski. |
|
|
|
|
Od stycznia we Francji udaremniono dwa planowane ataki terrorystyczne, w tym jeden na obiekt sportowy, a drugi na siły wojskowe - poinformował w niedzielę francuski minister spraw wewnętrznych Gerard Collomb.
"Celem była młodzież" - dodał, odnosząc się do planu ataku na - jak to ujął - "duży obiekt sportowy". Szef francuskiego MSW powiadomił, że podejrzane osoby zostały zatrzymane i przebywają w areszcie. "W ten sposób udało nam się udaremnić" te plany - dodał Collomb, ale nie ujawnił więcej szczegółów na temat aresztowania, ani celów ataków. |
|
|
|
|
codzienność
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Swiat sie zmienia. Kiedys do samolotu wsiadalo sie z nozyczkami, woda w butelce, bez przeswietlen i dokladnych kontroli. A dzisiaj ....? Codziennosc.
Francuzi doskonale sobie radza z codziennoscia taka jaka ona jest. Udaremniaja ataki, dbaja o bezpieczenstwo, bawia sie i .... zyja. Codziennosc. |
|
|
|
|
"Francuzi doskonale sobie radzą" Buaaaahahahahahhaha
Są zastraszeni, zmęczeni i skołowani. W pułapce pomiędzy "poprawnością" a strachem o bezpieczeństwo własne i swoich bliskich. Jeden, z którym ostatnio rozmawiałem mówił, że czuje się jak w więzieniu, bo po dwóch stronach jego osiedla są już strefy "no go" i cały czas się rozszerzają. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Byłem w ubiegłym roku w Paryżu. Z jednej strony oczywiście wojsko z bronią ale z drugiej strony tłumy ludzi na ulicach, w Luwrze, na Eifla, wieczorami na mieście. Nie widać strachu tylko radość, słychać śmiech. ... czyli jakoś sobie radzą.
A co widać na ulicach Stalowej? W mieście gdzie jest bezpiecznie. Każdy niech sobie odpowie. |
|
|
|
|
CYTAT Jeden, z którym ostatnio rozmawiałem mówił... Znowu miałeś sen? Widziałeś Francuza? |
|
|
|
|
Andzin - to, że ty żyjesz w klatce i zacofaniu, to nie znaczy, że inni tak mają. W swojej pracy mam kontakt z inżynierami z Francji, Niemiec, Austrii...zdarzają się Holendrzy, Szwedzi...
Dla mnie to codzienność. Dla ciebie nierealny sen. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Andzin - to, że ty żyjesz w klatce i zacofaniu, to nie znaczy, że inni tak mają. W swojej pracy mam kontakt z inżynierami z Francji, Niemiec, Austrii...zdarzają się Holendrzy, Szwedzi... Dla mnie to codzienność. Dla ciebie nierealny sen. No, skoro tak twierdzisz, to nie śmiałbym nawet mówić inaczej. Kto o mnie będzie wiedział więcej nic ty. A kiedy to ty pracujesz skoro cały czas klikasz te pierdoły na tym forum? |
|
|
|
|
A to już nie twój problem.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Andzin - to, że ty żyjesz w klatce i zacofaniu, to nie znaczy, że inni tak mają. W swojej pracy mam kontakt z inżynierami z Francji, Niemiec, Austrii...zdarzają się Holendrzy, Szwedzi... Dla mnie to codzienność. Dla ciebie nierealny sen. No, skoro tak twierdzisz, to nie śmiałbym nawet mówić inaczej. Kto o mnie będzie wiedział więcej nic ty. A kiedy to ty pracujesz skoro cały czas klikasz te pierdoły na tym forum? mirek to płatny troll pisu, a tam nieźle płacą i praca lekka |
|
|
|
|
jaaaasne.
Zostałem zdekonspirowany. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Znowu doniósł
PS. Żadna ofiara terroryzmu nie zezwala na obwinianie wszystkich muzułmanów, ale zezwala na obwinianie wszystkich europejczyków za grzech obojętności i braku niesienia pomocy. Bez kary smierci. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
mirek
zrobiłeś juz dobrze kaczynskiemu? Moderowano przez: magpie Po raz kolejny proszę o stosowanie regulaminu
|
|
|
|
|
CYTAT mirek to płatny troll pisu, a tam nieźle płacą i praca lekka Ale chyba przelew nie przyszedl. Zielona kulka az szczerwieniala (pisownia oryginalna). I juz kumam gdzie tych endzinierow widuje. Ony som od PR. |
|
|
|
|
stara feniksa - wskoczłeś/łaś na forum i obrażasz kogo się da.
Cóż - rozumiem, że musisz odreagować jakąś życiową porażkę lub cały ich ciąg. el.BANan? Andzin - nic nie zrozumiałem z tego co napisałeś. Jedno jest pewne - przejąłeś się rolą. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT stara feniksa - wskoczłeś/łaś na forum i obrażasz kogo się da. Cóż - rozumiem, że musisz odreagować jakąś życiową porażkę lub cały ich ciąg. el.BANan? Andzin - nic nie zrozumiałem z tego co napisałeś. Jedno jest pewne - przejąłeś się rolą. czyli zrobiłeś, zapłacił ci chociaż pisowski psie? |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Polska nie ugnie się przed ciemiężcami ...
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Oficjalnie zatwierdzone, wolno im! :-) Niemieccy politycy zaniemówili po tym, jak Angela Merkel stwierdziła, że w Niemczech istnieją strefy no-go – informuje ,,New York Times”. Dotychczas mówienie o nich uznawano za element propagandy antyimigranckiej. Tymczasem kanclerz Niemiec potwierdziła ich istnienie w wywiadzie z telewizją n-tv. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wszystko małymi kroczkami...
|
|
|
|
Były premier Bawarii Horst Seehofer: jeśli chodzi o bezpieczeństwo obywateli Niemiec potrzebna jest zdecydowana, silna polityka. Liczba deportacji musi znacznie wzrosnąć. Szczególnie w przypadku przestępców i osób stanowiących zagrożenie dla bezpieczeństwa publicznego.
Nowy minister zapowiada "konsekwentne deportacje" imigrantów z przeszłością kryminalną z Niemiec. Teraz pozostaje odpowiedzieć na pytanie gdzie by chcieli przeczekać imigranci z kryminalnym rekordem przed deportacją z Niemiec, gdyby ktoś inny rządził w Polsce, na Węgrzech w Słowacji i w Czechach. Na Donalda i Ewe Angela zawsze może liczyć. |
|
|
|
|
Gdzie ich będą deportować? W kosmos? Przecież Niemcy ( i nie tylko oni) przyjmowali tych ludzi bez żadnej weryfikacji tożsamości....
Nie mają pojęcia skąd kto jest. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Zapytają ich gdzie się tymczasowo chcą zatrzymać... bliżej to zawsze taniej dla Niemców.
|
|