~~blazej | |
|
|
Gdzie mozna pojsc na dobra kawke w Stalowej, podajcie wiecej namiarow, ulice, zebym mial jak najblizej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Stiven | |
|
|
To w stalowej jest takie cos ?
|
|
|
~~moni | |
|
|
najlepsza kawka jest w cukierni w city parku . nie kojaze jak sie nazywa ale cukirnia jest tam tylko jedna . polecam pyszna kawka duzy wybór
|
|
|
~~~~ŻABA~~ | |
|
|
Najlepsza kawa jest jak se zrobisz sama w domu (wiesz co pijesz)
|
|
|
~~nowy | |
|
|
W klubie Alternatywy mają duży wybór kaw, polecam.
|
|
|
~~gość | |
|
|
Polecam Irish Pub
|
|
|
|
|
|
Na kawę to można chyba wszędzie się przejść Alternatywy, Mini Max, Irish Pub, Tło ... Kiedyś w bajerze była dobra kawa
|
|
~~blazej | |
|
|
no dobra a ulice tych pubow, np irish
|
|
|
~~DoD | |
|
|
Polecam pyszna szarlotke i kawę w Tle, koło Metalowca
|
|
|
~~gość | |
|
|
Irish Pub jest na KEN w Arce.
|
|
|
~~zsdr | |
|
|
Pub paragraf, na ofiar Katynia, najlepsza kawa jaką piłem, nie ma co - domowa się nie umywa.
|
|
|
~~lol:) | |
|
|
Kawy nie potrafisz dobrej zrobić?
|
|
|
~~phh... | |
|
|
Potwierdzam: kawa najlepsza jest w cukierni City Park i Irish Pubie. W Tle niestety zawsze podają ja "na zimno" (ble).
|
|
|
~~kawosz | |
|
|
Wiem ze dobre kawy do wyboru, z dodatkami będą w city club pod kinem ballada, chyba od 13.04.2009
|
|
|
|
|
|
Noi właśnie, tak samo jak w temacie "czego brakuje w Stalowej?". Brakuje tu normalnej kawiarni gdzie można usiąść i na spokojnie opierniczyć szarlotkę z kawą Naprawdę nie chodzi o pub czy restaurację gdzie można takie "dania" zamówić, ale o miejsce specjalnie do tego.
Nie rozmawiaj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
mała poprawka(dla nieswiadomych)!
w City Club pod kinem Ballada od dawna serwowana jest b.dobra kawa italcafee...zawsze też można je czymś urozmaicić, podobnie jak herbatki np świerzym imbirem, miętą itd Zapraszamy ! (nie tylko na kawkę) |
|
Dołączył: 26 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A ja piłam najpyszniejszą kawę w Pizzerii VERONA na ul. Ofiar Katynia. Kawa z bitą śmietaną i ajerkoniakiem. PYCHA!!!!!
Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
|
|
|
rozkreca sie H2O na Poniatowskiego.....robią doświadczenia z kawą i dochodzą do wprawy. Warto zaglądnąć
|
|
|
|
|
Polecam Kawiarnie "KATARZYNKA" na ul. Popiełuszki na białych blokach (-:
|
|
|
|
|
Mi smakowała kawa w WERONIE z lodami i bitą śmietaną i do tego sernik po wiedeńsku !!!Pyszne naprawdę!!
|
|
|
|
|
Gdzie jest dokładnie paragraf ?? i jak tam jest w środku ?
|
|
|
|
|
Bardzo dobra kawa jest w automacie na basenie
|
|
|
|
|
oj TAK! Jak kawa, to tylko w Veronie. Mi osobiście bardzo smakuje ta z ajerkoniakiem
|
|
|
|
|
rowniez proponuje h2o
nowy lokal, fajny klimat, duzy plus ze dla nie placych bylam tam na drinala i na szarlotke ;) Polecam!! hehe co prawda kawy nie pilam ale niech ktos inny pojdzie i sam oceni ;) ;) |
|
Dołączył: 21 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
jak w h20 sie nie pali to nie wyobrazam sobie kawy bez szluga:0 faja do kawy musi bycP
|
|