|
|
|
Witam mam pytanko czy w Stalowej lub okolicach są wypożyczalnie kos spalinowych. Nie chodzi aż tak bardzo żeby kosić hektary ale wypróbować przed podjęciem decyzji o zakupie jak "idzie " w gęstej trawie, ponieważ w sklepie można tylko przymierzyć a to nic nie daje. Interesują mnie głównie stihl fs240 lub 260 lub huska 535 lub 545. Jeśli ktoś używa powyższe proszę o miarodajną opinie bo na necie kto jaka ma ty wychwala bez wad nawet chińczyka . A dzięki za komentarze typu kup taką lub inną........bo tańsze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dosłownie kilka dni temu stałem przed wyborem Stihl/Husqvarna.
Padło na husqvarne i nie żałuje Tyle że ja kupiłem taką http://www.husqv(...)ts/153r/ Jeśli chcesz to przyjedz sobie do mnie i zobacz bo używałem jej dopiero raz przez chwilę. Ma 2.2KM dla mnie idealna. :) |
|
|
|
|
Ja mam w pracy stihle fs240, ale niestety nie dość że słabe (w dużej trawie nie dają sobie rady) to jeszcze się psują. U mnie prywatnie padł wybór na próbę na NACA i jestem zadowolony. Powodzenia w wyborze
|
|
|
|
|
Coś mi się nie chce wierzyć iż negujesz stihle fs 240 a kupiłeś NACa przecież to typowy chinol .....chyba że się mylę
|
|
|
|
|
NAC to taka jednorazówka
Jak sie to zepsuje to na smiecie i kupuje sie nowe :) |
|
|
|
|
Ja mam stihla i nie narzekam. Trzeci rok koszę bez żadnego problemu zarówno nożem jak żyłką. Jeden minus to taki, że na mój słuch głośniejsza niż husqvarna
|
|
|
|
|
mam nac 2.7 km
juz 3 sezon kosze tez wysokie chraszcze przy stawie idzie jak burza wymienilem tylko glowice do zylki |
|