|
|
|
Jakiego lekarza rodzinnego polecacie w Stalowej?
nie pisz caps lockiem ---> anulka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moim lekarzem rodzinnym jest Pani dr Elżbieta Mazurkiewicz-Zymróz. Bardzo sobie chwale
|
|
Dołączył: 12 Wrz 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
to zalezy na co sie choruje zeby wybrac odpowiedniego lekarza trudny wybur w stalowej nie ma dobrych lekarzy
|
|
|
|
|
Dorota Węgiel -Chciuk jest dobra ale zawsze są do niej kolejki
Dziecko tez do niej zapisalam, ponieważ podobno nie daje antybiotyków od razu, ale na szczęście jeszcze nie musieliśmy sprawdzac. Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
CYTAT to zalezy na co sie choruje zeby wybrac odpowiedniego lekarza trudny wybur w stalowej nie ma dobrych lekarzy Lekarz rodzinny (lekarz pierwszego kontaktu) – specjalista medycyny rodzinnej, kluczowy element podstawowej opieki zdrowotnej. Rozumiem ze Ty rodzinnego masz w innym miescie skoro tu dobrych lekarzy nie ma. Odnosnie tematu wszyscy jestesmy w domu zapisani do Mazurkiewicz-Zymroz :-) Życzę powodzenia wszystkim Niech wam się farci Co by się nie działo Na pewno se poradzisz Spełniaj swe marzenia Użyj swojej wyobraźni Niech mocna wiara w siebie Do celu Cię prowadzi |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT to zalezy na co sie choruje zeby wybrac odpowiedniego lekarza trudny wybur w stalowej nie ma dobrych lekarzy Jestem pod wrażeniem, naprawdę. Nie wiem czy poziom tego portalu tak rażąco spadł, czy po prostu jesteś wyjątkowym userem. Ale skoro administracja ma to... to trzymając sie tematu polecam doktora Dude w rozwadowie |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT to zalezy na co sie choruje zeby wybrac odpowiedniego lekarza trudny wybur w stalowej nie ma dobrych lekarzy Lekarz rodzinny (lekarz pierwszego kontaktu) – specjalista medycyny rodzinnej, kluczowy element podstawowej opieki zdrowotnej. Rozumiem ze Ty rodzinnego masz w innym miescie skoro tu dobrych lekarzy nie ma. Mam w stalowej rodzinnego i niestety musze sama dyktowac do jakiego specjalisty chce skiefowanie. Odnosnie tematu wszyscy jestesmy w domu zapisani do Mazurkiewicz-Zymroz :-) |
|
|
|
|
Rally no widze ze tez zauwazyles ten blysk intelyygencji :-)
To zmien lekarza rodzinnych jest sporo w Stalowej. Życzę powodzenia wszystkim Niech wam się farci Co by się nie działo Na pewno se poradzisz Spełniaj swe marzenia Użyj swojej wyobraźni Niech mocna wiara w siebie Do celu Cię prowadzi |
|
|
|
|
Melly dalej mnie atakuje wszystko wiedzaca..widocznie ja jeszcze nie trafilal na dobrego lekarza w stalowej..chmielewski na zatoki daje syropek.. koziolowa na bol brzucha nie reaguje
.trzeba samemu szukac w necie do kogo trzeba sie udac to da skierowanie ..... |
|
|
|
|
Nie atakuje Ciebie a Twoje bezsennsowne niekiedy wypowiedzi. No naprawde 2 lekarzy to wszyscy jacy sa w Stalowej... Proponuje poszukac w google dobrego rodzinnego.
Rodzinny to nie specjalista ds Ci skierowanie do konkretnego lekarza jesli widzi ze jest taka potrzeba. Bo po co robic sztuczne kolejki bo czasem komus cos sie wydaje. Moze po prostu Twoj lekarz ma Cie za hipohondryka. Życzę powodzenia wszystkim Niech wam się farci Co by się nie działo Na pewno se poradzisz Spełniaj swe marzenia Użyj swojej wyobraźni Niech mocna wiara w siebie Do celu Cię prowadzi |
|
|
|
|
Melly zejdz ze mnie.
|
|
|
|
|
Polecam pania Barbare Samek. Jest pediatra i lekarzem rodzinnym. Dokladna, wysyla na badania i zawsze przyjmie. Pracuje w przychodni nr 3 na Staszica.
|
|
|
|
|
Przychodnia nr 3 to jest przy szpitalu??
|
|
|
|
|
Przychodnia Nr 3
Przychodnia Adres: ul. Staszica 4 37-450 Stalowa Wola (woj.podkarpackie) Telefon: 015-6427163 Komórki ZOZ w tej jednostce: Gabinet pielęgniarki środowiskowo-rodzinnej Poradnia (gabinet) pielęgniarki środowiskowej - rodzinnej Poradnia chirurgii urazowo-ortopedycznej Poradnia chirurgii urazowo-ortopedycznej Poradnia otolaryngologiczna Poradnia otolaryngologiczna Poradnia p.o.z. Poradnia (gabinet) lekarza POZ Przychodnia Nr 3 należy do ZOZ: Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDYK" Sp. z o.o. w Stalowej Woli Adres: ul. Jana Pawła II 5 37-450 Stalowa Wola (woj.podkarpackie) Telefon: 015-6427171 Fax: 015-6427171 E-mail: nzoz_stalowawola_(at)_poczta.onet.pl ZOZ-Mail: 1800356_(at)_zoz.org.pl NIP: 865-22-16-003 REGON: 830483869 |
|
Dołączył: 12 Kwie 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 80% |
|
|
|
Kopiuj wklej
|
|
|
|
|
Napisałeś coś na temat ?? Czy zaistniałeś tylko??
|
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
A czy ktoś może polecić lekarza rodzinnego mężczyznę?
|
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
@evik138
CYTAT Melly dalej mnie atakuje wszystko wiedzaca..widocznie ja jeszcze nie trafilal na dobrego lekarza w stalowej..chmielewski na zatoki daje syropek.. koziolowa na bol brzucha nie reaguje .trzeba samemu szukac w necie do kogo trzeba sie udac to da skierowanie ..... Pisz jak normalny człowiek, a nie jak debil, to nikt nie będzie cię traktował jak debila. CYTAT to zalezy na co sie choruje zeby wybrac odpowiedniego lekarza trudny wybur w stalowej nie ma dobrych lekarzy Nie rozumiesz, że pytanie było o lekarza rodzinnego, a nie o specjalistę? |
|