Dołączył: 12 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam.
Potrzebuję opini o dobrej sprężarce do swojego garażu. Interesuje mnie sprzęt z silnikiem dwu-tłokowym,zasilanym siłą. Z tym że marki przeglądane na allegro bardzo nic mi nie mówią, więc może ktoś coś poleci? Ceny zaczynają się chyba coś od 2 tys. za w miarę solidny sprzęt, bo chyba taniej nic nie znajdę, co pozowli na dobrą i wydajną pracę. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wpierw napisz do czego to ma służyć pompowanie malowanie piaskowanie czy ma być wpięta w instalację itp itd
|
|
|
|
|
Głównie praca przy samochodach: malowanie. Raczej nie będzie wpinana w instalację.
|
|
|
|
|
do lakierowania wystarczy ci około 100l dwa tłoki masz do wyboru rzedowe lub boxer.Dobre marki kompresorów to makita,metabo,abac,walter.Wszystko zależy jakimi pieniędzmi dysponujesz pamietaj ze sam kompresor do lakierowania to nie wszystko odwadniacze reduktory itp. teżswoje kosztują
|
|
|
|
|
CYTAT do lakierowania wystarczy ci około 100l dwa tłoki masz do wyboru rzedowe lub boxer.Dobre marki kompresorów to makita,metabo,abac,walter.Wszystko zależy jakimi pieniędzmi dysponujesz pamietaj ze sam kompresor do lakierowania to nie wszystko odwadniacze reduktory itp. teżswoje kosztują cDzięki za info dotyczące marek, bo na tym mi głównie zależy żeby to solidne było Pozdrawiam. |
|