|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Wahałam się pomiędzy Kukizem a Korwinem ale po ostatnich wydarzeniach mam pewność-tylko JKM. Tzn.po jakich wydarzeniach? Po debacie i wpisach Kukiza na facebooku. Mamy już wyniki wyborów w UK. To tylko potwierdziło mój wybór. Nie martw się. Czas obecny potwierdził ze pozostała ci również tabletka "Dzień PO JKM".... (przed bardziej drastycznymi decyzjami). Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dlaczego ojciec Komorowskiego zmienil nazwisko http://niepo(...)go-rezun
|
|
|
|
|
my muwili rze kaczory sfałszowały wybory. zenek znalaz na necie linki gdzie podajo rze pżekrety byli. tu daje link do łonej strony gdzie se możeta same przeczytac a nie dalej pierdulic rze wszystko było jak trza.
se same zobaczta i nie gadajta głópot http://aszdziennik.pl/114817,platforma-wybory-zostaly-sfalszowane-domagamy-sie-sledztwa-i-ponownego-przeliczenia-glosow |
|
|
|
|
przyszlosc Polski tylko z Dudą
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
24 maja zagłosuje na Dudę
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ja na kmorwskiego no i ?
|
|
|
|
|
CYTAT Ja na kmorwskiego no i ? Haha ha widać gołym okiem że coś was łączy. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja na kmorwskiego no i ? Haha ha widać gołym okiem że coś was łączy. Tak czułem że brak argumentów, ale opluć trzeba. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ja na kmorwskiego no i ? Haha ha widać gołym okiem że coś was łączy. Tak czułem że brak argumentów, ale opluć trzeba. Przecież dałeś argument walisz byki jak bredzisław bul i jeszcze na deser albo na śniadanie. Bronisław Komorowski - "Co robi przegrany?" : http://youtu.be/MuH2yhr8yTU "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Bijcie się, bijcie hehe
Ja napiszę tyle, żaden z kandydatów mi nie odpowiada, ale pójdę do wyborów za półtora tygodnia bo nie wytrzymam kolejne pięć lat, żeby mój kraj reprezentował człowiek o IQ pasty do butów, człowiek, który sam nie jest w stanie wydukać z siebie czegoś sensownego, którego trzeba prowadzić za rączkę i mówić co w danym momencie trzeba zrobić, a czego nie. Człowiek, który "z kartki" pozdrawia żonę, czy jej dziękuje. Gość przez 5 lat na takim stanowisku nie nauczył się niczego, a mam wrażenie, że "oczadział" jeszcze bardziej. Nie wstyd Wam, że ktoś taki Was reprezentuje? Mnie jest osobiście wstyd. Nie rozwodzę się nad tym jak będzie "rządził", bo prezydent ma niewielkie możliwości w tym temacie. Ma przede wszystkim funkcję reprezentacyjną, a pod tym względem obcecny stał się pośmiewiskiem. Stąd oddam głos na Dudę, choć nie uważam, że to świetny wybór. Niestety w tym momenci już zostało głosowanie na nielubiane "mniejsze zło". Najlepsze jest to, że Duda mógłby w sumie siedzieć w fotelu i chrupać chipsy bo robotę za niego robi Komorowski. Z każdym dniem pogrąża się coraz bardziej... Jak dla mnie skecz idealnie poakzujący obecnie nam panującego: https://www.youtube.com/watch?v=aZDaaTBpd9M Kurde, oni już wtedy przewidzieli, że krzesło odegra ważną rolę... |
|
|
|
|
CYTAT Bijcie się, bijcie hehe Nie rozwodzę się nad tym jak będzie "rządził", bo prezydent ma niewielkie możliwości w tym temacie. Ma przede wszystkim funkcję reprezentacyjną, a pod tym względem obcecny stał się pośmiewiskiem. Nie taką reprezentacyjna, bo zafundował nam prace do 67 roku życia. Wystarczyłoby żeby nie złożył swego podpisiku pod ta ustawą i koalicja na pewno nie zebrałaby większości, aby to weto odrzucić. Jakoś nie wyobrażam sobie, że ludzie będa pracować w zachodnich firmach aż do 67. Presję na wydajność, wyniki może do 50, 60 się wytzryma , nie dalej. DO 67 roku życia i otrzymania pierwszej emerytury tzreba będzie wegetować za zaoszczędzone pieniądze lub dorabiać za grosze gdzieś w kiosku. No i może dzieci pomogą, jak nie wezma zbyt dużego kredytu na mieszkanie |
|
|
|
|
Nigdy nie zagłosuje na PIS, więc w drugiej turze miałam zagłosować na Bronka (choć niechętnie). Ale po tym, co odstawia od wyników pierwszej tury chyba nie pójdę wcale na wybory lub oddam nieważny głos. Co za żenada.
|
|
|
|
|
Z tym wyborem między PiS, a PO jest, jak w tym smutnym dowcipie, który Wam przedstawię.
Dwa robaczki wychodzą z dołu z fekaliami. Ten mniejszy pyta tego dużego. - Tato, co to jest to piękne, błękitne nad nami??? - To niebo synku - odpowiada ojciec. - A to zielone, pachnące, po którym stąpamy??? - To trawa synku. - Tato, skoro tutaj jest tak pięknie, błękitne niebo i pachnąca trawka, dlaczego my musimy wracać do tego śmierdzącego dołu??? - zapytał synek. - BO TU JEST NASZE MIEJSCE - odpowiedział ojciec. Trwanie w tym PO-PiS-owskim układzie gwarantuje nam, że z tego dołu z fekaliami nigdy nie wyjdziemy. Pojawiła się iskierka nadzieji w osobie Pawła Kukiza i trzeba było z niej skorzystać. Przy okazji moje kondolencje dla Pawła z powodu śmierci ojca. A, co do zarzutów, że jest muzykiem, zacytuję słowa, które kiedyś usłyszałem: "Kto nigdy nie był punkiem, hipisem, metalem, albo w inny, ale racjonalny sposób nie buntował sie przeciwko zastanej rzeczywistości, ten na starośćbędzie łajdakiem". Pozdrawiam |
|
|
|
|
Bronisław Komorowski ma suflerkę!
Bronisław Komorowski ma prawdziwego suflera, a w zasadzie suflerkę. Podczas środowego spaceru po stolicy w ramach kampanii, gdy prezydenta zaczepiła niepełnosprawna kobieta, inna szeptała mu za plecami. Co mówiła urzędniczka z Kancelarii Prezydenta? Ujanili to dziennikarze Posat News http://m.fak(...)y,ze8fng "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT Trwanie w tym PO-PiS-owskim układzie gwarantuje nam, że z tego dołu z fekaliami nigdy nie wyjdziemy. Masz racje,że ten układ nie napaja niczym optymistycznym, dodał bym jeszcze SLD i PSL. Nie da się ich spakować, wręczyć "one way ticket" i odstawić na czynny kosmodrom. Ostatnie poczynania(przebudzenie?) obecnego włodarza zachęciły mnie aby w drugiej turze oddać głos na jego przeciwnika. |
|
|
|
|
Jak on zdał maturę, nie mówiąc o studiach?
|
|
|
|
|
Ku... ale tępy bóc(oryginalna pisownia bulowa)
Bronisław Komorowski Jasna Góra : http://youtu.be/VZAQ4cPOF8E "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|