NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3 »
Na kogo zagłosujesz 10-tego maja?,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 7 Maja 2015r. 20:50  
CYTAT
CYTAT
napewno nie na czlowieka ktory straszy ze bedzie zamykal w wiezieniu matke i lekarza po invitro-najwieksze skurwy.....stwo jakie moze byc zastraszyc i pozbawic tysiace rodzin szczescia posiadania dziecka !

TAAAAAKIM BEDE PREZYDENTEM !!! WIEZIENIE DLA MATKI I LEKARZA PO ZAPLODNIENIU INVITRO !!!

leje na takiego prezydenta cienkim siurem,tak jak i na kler przeciwny tej metodzie !!
mam w rodzinie mlodych ludzi ktorzy pragna dziecka wykorzystali juz wszytskie metody kosztownego leczenia,zostalo invitro i popieram ich decyzje mmo ze sa baaaardzo wierzacymi ludzmi,powiedzieli ze nawet za cene wykluczenia z kosciola beda mieli dziecko,bo po co zyc,pracowac,dorabiac sie dla kogoooo? co moze klerowi to zostawic ? a takiego wala !!!

tak tylko dla jasnosci.. mowa o Panu A. Dudzie?

no oczywiscie ze o A Dudzie,antyrodzinny ale za to lizidupek kleru !! a w polsce zyja nie tylko katolicy,zreszta co tu pisac on jest z PIS klakier Rydzyka,uczen nawiedzonej Pawłowicz i reszty tych co rece skladaja pod figura a diabla maja za skora ! i to juz go dyskwalifikuje w mojej rodzinie i wsrod znajomych po prostu nie ma na kogo zaglosowac i tyle.
zgrywa cudownego meza i ojca,a przeciwny jest pelnej rodzinie z dziecmi najwazniejszej i podstawowej komórki w Polsce.Czyli jaki jest wniosek? a no to jest przeciwnik rodziny i szczescia ludzi.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Maja 2015r. 20:50  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Maja 2015r. 21:16  
Tym razem na Pana Dude.
Nie jestem zwolennikiem pisu,ale ma jakieś szansę w tych wyborach.
Trzeba wreszcie skończyć szopkę obecnego prezydenta.
Proszę obejrzeć jedno z jego "przedstawien" na wesoło.
http://youtu.be/zo0yBhkTzPw

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Maja 2015r. 22:33  
CYTAT
Tym razem na Pana Dude.
Nie jestem zwolennikiem pisu,ale ma jakieś szansę w tych wyborach.
Trzeba wreszcie skończyć szopkę obecnego prezydenta.
Proszę obejrzeć jedno z jego "przedstawien" na wesoło.
http://youtu.be/zo0yBhkTzPw

obejrzyj sobie szopki Dudy
rozmowa przez tel w kosciele,zone w krwistej czerwieni na pogrzebie Bartoszewskiego,odpowiedz na pytanie dlaczego chce pozbawic rodziny szansy na dziecko,dlaczego chce wtracac do wiezienia tych co zastosuja invitro i lekarzy! znajdz sobie wypowiedz Dudy na temat antykoncepcji,tabletki po i zwiazkow partnerskich !!! czy to jest kandydat na prezydenta wszystkich polakow czy tylko tych kosciółkowych ! dla mnie jego wypowiedzi dyskryminuja go jako prezydenta,bo prezydent powinien byc ponad podziałami,pogladami i wyznaniami!!!!

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 7 Maja 2015r. 22:41  
A co, gdy w drugiej turze będzie Duda i Kukiz?

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Maja 2015r. 22:48  
PALIKOT uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Maja 2015r. 22:50  
Kukizgood

Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Maja 2015r. 23:32  
Wahałam się pomiędzy Kukizem a Korwinem ale po ostatnich wydarzeniach mam pewność-tylko JKM.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2015r. 00:53  
CYTAT
Wahałam się pomiędzy Kukizem a Korwinem ale po ostatnich wydarzeniach mam pewność-tylko JKM.

Tzn.po jakich wydarzeniach?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2015r. 01:25  
Ja na kogos kto niejest powiazany z rzadna partia w sejmie bo to barany ,ktore przechodza z jednej do drugiej partii w zaleznosci od poparcia .Wiec pozostaje Kukiz , KM lub Marian Kowalski chytry

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2015r. 06:04  
Tylko Marian Kowalski. WIELKA POLSKA

...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2015r. 09:06  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2015r. 10:02  
CYTAT
CYTAT

Tzn.po jakich wydarzeniach?

Po debacie i wpisach Kukiza na facebooku. Mamy już wyniki wyborów w UK.To tylko potwierdziło mój wybór.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2015r. 10:10  
eśli lubisz być bezrobotnym, obcym w swoim kraju, z kredytem w obcym banku - to Twoja sprawa. Lecz jeśli zależy Tobie aby Twoje dzieci, Twoja rodzina i bliscy mieli lepiej, weź sprawy w swoje ręce i idź zagłosuj. Nie ufaj sondażom: czy wierzysz w to że większość chce kandydata obecnej alb o poprzedniej ekipy ??? Czy jest lub było aż tak dobrze ??? Ja w to nie wierzę. Więc zrób coś dla tego kraju i idź zagłosuj. Jeśli uważasz że żaden z kandydatów nie zasługuje na Twój głos to zakreśl tego "co nie ma szans". Oddając głos "nieważny" głosujesz na tego co wygra. Ja już mam dość lekceważenia wyborców i obrażania mnie przez polityków, którzy mówią że głosujący na tego i owego są niepoważni a sami kandydaci nie mają wstydu żeby startować do tak poważnego urzędu. OBUDŹ SIĘ POLSKO !!! Twój los w rękach ludzi którzy tu pozostali. Jeśli czujecie się gospodarzami w swoim kraju nie zmarnujcie szansy jaką macie !!! I jeszcze raz mówię : nie wierzcie sondażom !!! Ja nie znam nikogo co chce głosować na rzekomych liderów !!! Jak to możliwe ??? Czy ja mieszkam na innej planecie ???

Tylko Paweł Kukiz !!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2015r. 10:12  
kukiz....2 tura z udziałem komora i dupy rezygnuję z wyborów

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2015r. 10:35  
W pierwszej turze na Kukiza w drugiej przeciwko Komorowskiemu

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2015r. 13:05  
"...zone w krwistej czerwieni na pogrzebie Bartoszewskiego"
Coś dzwoni, tylko nie wiesz, w którym kościele - i przez to pleciesz takie bzdury. Wszystkie Twoje wypowiedzi są tak samo wiarygodne? potluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2015r. 19:13  
Mój głos na Brauna.
Generalnie warto głosować na Korwina, Wilka, Kowalskiego, Brauna i ewentualnie na Kukiza.
Reszta kandydatów pogrąży jeszcze bardziej Polskę.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2015r. 20:47  
Obrazek

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2015r. 23:04  
Tyn cały Duda to łun jest jakiś typ podejżany , kaczor se go wyciagnoł z kapelósza. Ale my sie na nim dobże poznali, kto łun jest! I w TVN też my go widzieli. Nie bedziewa na niego glosowac ni ciula! I jo i chlopaki z mojej WSI glosujewa na Komorowskiego. nara

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2015r. 23:14  
@sz1982
Na Komoruskiego? No co wy chopokiumiech)) To głos stracony!!!
Ostatni przedwyborczy sondaż pokazuje galopujący wzrost poparcia dla good PAWŁA KUKIZA good 19% i dalej rośnie ok

Mata tu link i czytajta :szok:
http://m.nie(...)orowskim

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2015r. 23:22  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2015r. 23:54  
Tylko PAWEŁ KUKIZ może pokonać Komorowskiego w II turze!
wykrzyknik
Nie traćcie głosu na Dudę jeśli chcecie zmian na lepsze!
wykrzyknik

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2015r. 18:02  
nie wiem

Dorii
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2015r. 07:42  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2015r. 11:07  
Dyć óczone prfesory muwiły w tvn , rze komorowski wygra a duda ni ma szansów! Co łone pierduliły jak tyn cały duda dostanie batuw łod brunka. A tu huj, zenek ten co sie zaszył to łun tyż tak muwił . A łun nie byle kto bo muwił do nas rze jest absoldentem wse w stalowej woli i je uczony w polityce.Jeno patrzać jak te pisiory beda hciały tuska przegonić i zagarna warszawe. bedzie widac ale jak wygroł duda to łone morze cos pomatlaczyli , rze niby wygrali a huja wygrali.

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »