|
|
|
CYTAT CYTAT napewno nie na czlowieka ktory straszy ze bedzie zamykal w wiezieniu matke i lekarza po invitro-najwieksze skurwy.....stwo jakie moze byc zastraszyc i pozbawic tysiace rodzin szczescia posiadania dziecka ! TAAAAAKIM BEDE PREZYDENTEM !!! WIEZIENIE DLA MATKI I LEKARZA PO ZAPLODNIENIU INVITRO !!! leje na takiego prezydenta cienkim siurem,tak jak i na kler przeciwny tej metodzie !! mam w rodzinie mlodych ludzi ktorzy pragna dziecka wykorzystali juz wszytskie metody kosztownego leczenia,zostalo invitro i popieram ich decyzje mmo ze sa baaaardzo wierzacymi ludzmi,powiedzieli ze nawet za cene wykluczenia z kosciola beda mieli dziecko,bo po co zyc,pracowac,dorabiac sie dla kogoooo? co moze klerowi to zostawic ? a takiego wala !!! tak tylko dla jasnosci.. mowa o Panu A. Dudzie? no oczywiscie ze o A Dudzie,antyrodzinny ale za to lizidupek kleru !! a w polsce zyja nie tylko katolicy,zreszta co tu pisac on jest z PIS klakier Rydzyka,uczen nawiedzonej Pawłowicz i reszty tych co rece skladaja pod figura a diabla maja za skora ! i to juz go dyskwalifikuje w mojej rodzinie i wsrod znajomych po prostu nie ma na kogo zaglosowac i tyle. zgrywa cudownego meza i ojca,a przeciwny jest pelnej rodzinie z dziecmi najwazniejszej i podstawowej komórki w Polsce.Czyli jaki jest wniosek? a no to jest przeciwnik rodziny i szczescia ludzi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tym razem na Pana Dude.
Nie jestem zwolennikiem pisu,ale ma jakieś szansę w tych wyborach. Trzeba wreszcie skończyć szopkę obecnego prezydenta. Proszę obejrzeć jedno z jego "przedstawien" na wesoło. http://youtu.be/zo0yBhkTzPw |
|
|
|
|
CYTAT Tym razem na Pana Dude. Nie jestem zwolennikiem pisu,ale ma jakieś szansę w tych wyborach. Trzeba wreszcie skończyć szopkę obecnego prezydenta. Proszę obejrzeć jedno z jego "przedstawien" na wesoło. http://youtu.be/zo0yBhkTzPw obejrzyj sobie szopki Dudy rozmowa przez tel w kosciele,zone w krwistej czerwieni na pogrzebie Bartoszewskiego,odpowiedz na pytanie dlaczego chce pozbawic rodziny szansy na dziecko,dlaczego chce wtracac do wiezienia tych co zastosuja invitro i lekarzy! znajdz sobie wypowiedz Dudy na temat antykoncepcji,tabletki po i zwiazkow partnerskich !!! czy to jest kandydat na prezydenta wszystkich polakow czy tylko tych kosciółkowych ! dla mnie jego wypowiedzi dyskryminuja go jako prezydenta,bo prezydent powinien byc ponad podziałami,pogladami i wyznaniami!!!! |
|
|
|
|
A co, gdy w drugiej turze będzie Duda i Kukiz?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
PALIKOT
|
|
|
|
|
Kukiz
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Wahałam się pomiędzy Kukizem a Korwinem ale po ostatnich wydarzeniach mam pewność-tylko JKM.
|
|
|
|
|
CYTAT Wahałam się pomiędzy Kukizem a Korwinem ale po ostatnich wydarzeniach mam pewność-tylko JKM. Tzn.po jakich wydarzeniach? |
|
|
|
|
Ja na kogos kto niejest powiazany z rzadna partia w sejmie bo to barany ,ktore przechodza z jednej do drugiej partii w zaleznosci od poparcia .Wiec pozostaje Kukiz , KM lub Marian Kowalski
|
|
|
|
|
Tylko Marian Kowalski. WIELKA POLSKA
...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wahałam się pomiędzy Kukizem a Korwinem ale po ostatnich wydarzeniach mam pewność-tylko JKM. Tzn.po jakich wydarzeniach? Po debacie i wpisach Kukiza na facebooku. Mamy już wyniki wyborów w UK.To tylko potwierdziło mój wybór. |
|
|
|
|
eśli lubisz być bezrobotnym, obcym w swoim kraju, z kredytem w obcym banku - to Twoja sprawa. Lecz jeśli zależy Tobie aby Twoje dzieci, Twoja rodzina i bliscy mieli lepiej, weź sprawy w swoje ręce i idź zagłosuj. Nie ufaj sondażom: czy wierzysz w to że większość chce kandydata obecnej alb o poprzedniej ekipy ??? Czy jest lub było aż tak dobrze ??? Ja w to nie wierzę. Więc zrób coś dla tego kraju i idź zagłosuj. Jeśli uważasz że żaden z kandydatów nie zasługuje na Twój głos to zakreśl tego "co nie ma szans". Oddając głos "nieważny" głosujesz na tego co wygra. Ja już mam dość lekceważenia wyborców i obrażania mnie przez polityków, którzy mówią że głosujący na tego i owego są niepoważni a sami kandydaci nie mają wstydu żeby startować do tak poważnego urzędu. OBUDŹ SIĘ POLSKO !!! Twój los w rękach ludzi którzy tu pozostali. Jeśli czujecie się gospodarzami w swoim kraju nie zmarnujcie szansy jaką macie !!! I jeszcze raz mówię : nie wierzcie sondażom !!! Ja nie znam nikogo co chce głosować na rzekomych liderów !!! Jak to możliwe ??? Czy ja mieszkam na innej planecie ???
Tylko Paweł Kukiz !!! |
|
|
|
|
kukiz....2 tura z udziałem komora i dupy rezygnuję z wyborów
|
|
|
|
|
W pierwszej turze na Kukiza w drugiej przeciwko Komorowskiemu
|
|
|
|
|
"...zone w krwistej czerwieni na pogrzebie Bartoszewskiego"
Coś dzwoni, tylko nie wiesz, w którym kościele - i przez to pleciesz takie bzdury. Wszystkie Twoje wypowiedzi są tak samo wiarygodne? |
|
|
|
|
Mój głos na Brauna.
Generalnie warto głosować na Korwina, Wilka, Kowalskiego, Brauna i ewentualnie na Kukiza. Reszta kandydatów pogrąży jeszcze bardziej Polskę. |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Tyn cały Duda to łun jest jakiś typ podejżany , kaczor se go wyciagnoł z kapelósza. Ale my sie na nim dobże poznali, kto łun jest! I w TVN też my go widzieli. Nie bedziewa na niego glosowac ni ciula! I jo i chlopaki z mojej WSI glosujewa na Komorowskiego. nara
|
|
|
|
|
@sz1982
Na Komoruskiego? No co wy chopoki)) To głos stracony!!! Ostatni przedwyborczy sondaż pokazuje galopujący wzrost poparcia dla PAWŁA KUKIZA 19% i dalej rośnie Mata tu link i czytajta http://m.nie(...)orowskim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tylko PAWEŁ KUKIZ może pokonać Komorowskiego w II turze!
Nie traćcie głosu na Dudę jeśli chcecie zmian na lepsze! |
|
|
|
|
Dorii |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dyć óczone prfesory muwiły w tvn , rze komorowski wygra a duda ni ma szansów! Co łone pierduliły jak tyn cały duda dostanie batuw łod brunka. A tu huj, zenek ten co sie zaszył to łun tyż tak muwił . A łun nie byle kto bo muwił do nas rze jest absoldentem wse w stalowej woli i je uczony w polityce.Jeno patrzać jak te pisiory beda hciały tuska przegonić i zagarna warszawe. bedzie widac ale jak wygroł duda to łone morze cos pomatlaczyli , rze niby wygrali a huja wygrali.
|
|