|
|
|
Witam
Ma ktoś informację gdzie kupię drona dla dziecka do zabawy w Stalowej lub w okolicy? Tak do 300zł. Najlepiej z kamerką. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Do 300 zł to mozesz mu kupić model do sklejenia. Albo samą kamerkę niskiej jakości.
|
|
|
|
|
Witaj.
Ja mam do sprzedania drony w cenie 140zł, dostępne od ręki. Tylko to jest taka miniaturka drona, w chwili obecnej mam tylko wersję bez kamerki. Są dobre na początek do nauki latania. W przyszłości będę mieć większe z kamerkami. /--/ Moderowano przez: sm Spokojnie z tą reklamą ...
|
|
|
|
|
W intermarshe ma być za 99zł na jakiejś promocji od 21 maja wg gazetki. Ale jaka wielkość, czy jakość nie mam pojęcia.
|
|
|
|
|
Kup mu helikopter,może gdzies na wyprzedaży będą
WJ |
|
Dołączył: 3 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
lepiej kup bez kamerki,bo będzie cię podglądał w sypialni
|
|
|
|
|
Rzeczywiscie te małe drony mają bardzo słabą możliwość sterowania a o kamerce nie wspomne. Może ktoś może polecić mi coś z wyższej półki.
|
|
|
|
|
CYTAT Do 300 zł to mozesz mu kupić model do sklejenia. Albo samą kamerkę niskiej jakości. Myślę że model do sklejania jest jak najbardziej odpowiednim i oryginalnym prezentem. |
|
|
|
|
miałem przyjemność bawic się niby dronem wlasciwie jego miniaturka, czas lotu w granicach 10 min ogleglosc sygnalu ok 80m kamera kiepska, szkoda pieniędzy do tego wykonanie kiepskie. osobiście odradzam
|
|
|
|
|
CYTAT Do 300 zł to mozesz mu kupić model do sklejenia. Albo samą kamerkę niskiej jakości. Co Ty mówisz? Amatorskie drony kupisz już za 100-200 zł. Przecież dzieciakowi nie kupuje się 25 kg drona za 25 tys. zł. Najważniejsze to użyć jakiejś porównywarki i sobie porównać ceny dziecko będzie się cieszyło z drona nauczy się sterować można myśleć o czymś drogim, na początek nie ma sensu kupować nic drogiego bo się można na tym przejechać. |
|