~~interesant | |
|
|
Wie ktos moze w jakie dni iw jakichgodzinach prezydent miasta przyjmuje strony z problemami ?
zły dział ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~zyx | |
|
|
CYTAT Wie ktos moze w jakie dni iw jakichgodzinach prezydent miasta przyjmuje strony z problemami ? Tak, we wtorki są zapisy a przyjmuje z reguły po południu |
|
|
~~Jaś | |
|
|
CYTAT CYTAT Wie ktos moze w jakie dni iw jakichgodzinach prezydent miasta przyjmuje strony z problemami ? Tak, we wtorki są zapisy a przyjmuje z reguły po południu a nie w barze? |
|
|
|
|
|
Jest w porządku gosciu.
|
|
|
|
|
CYTAT Jest w porządku gosciu. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Głosowałeś na niego, znasz jego dokonania, może jesteś jego kumplem i piłeś z nim piwo w ajocie? To jest urzędnik i takie określenie pasuje do niego jak kwiatek do kożucha. Rozwiń temat. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jest w porządku gosciu. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Głosowałeś na niego, znasz jego dokonania, może jesteś jego kumplem i piłeś z nim piwo w ajocie? To jest urzędnik i takie określenie pasuje do niego jak kwiatek do kożucha. Rozwiń temat. Twierdzę po jego dokonaniach. Rozgladnij się trochę. Remonty albo sie skończyły , albo są nowe.Taka jest rzeczywistość. Czy piłem z nim piwo? Nietety nie. To stwierdzenie typowe dla tego forum. Obrazić , obrazić, obrazić. |
|
|
|
|
CYTAT To stwierdzenie typowe dla tego forum. Obrazić , obrazić, obrazić. No widzisz, można napisać więcej niż trzy wyrazy. W którym miejscu Cię obraziłem? Za nadto żeś pobudzony... A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To stwierdzenie typowe dla tego forum. Obrazić , obrazić, obrazić. No widzisz, można napisać więcej niż trzy wyrazy. W którym miejscu Cię obraziłem? Za nadto żeś pobudzony... Obrazy to może i nie było ale był przytyk , że wpis podyktowany jest rzekomym wspólnym spożywaniem napoju wyskokowego. Czyli wpis sponsorowany. I po co to? |
|
|
|
|
Szlęzak nie jest zły.
Znam niestety Rechorowską i miałem wątpliwa przyjemnosć poznać bliżej Kotulskiego. przy nich Szlęzak to normalny koleś i coś robi dla tego miasta. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Szlęzak nie jest zły. Znam niestety Rechorowską i miałem wątpliwa przyjemnosć poznać bliżej Kotulskiego. przy nich Szlęzak to normalny koleś i coś robi dla tego miasta. |
|
|
|
|
Na chwilę obecną nie widzę lepszego kandydata na to stanowisko niż pan Andrzej Szlęzak.
Howq! |
|
|
|
|
Niestety masz racje.
Damy kotulskiegoi żeby wszystkich oczerniał, lub rehorowską której jedynym celem jest odnowić zabytki a olać sprawy bieżące. problemem tego miasta są radni.... "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Szlęzak nie jest zły. Znam niestety Rechorowską i miałem wątpliwa przyjemnosć poznać bliżej Kotulskiego. przy nich Szlęzak to normalny koleś i coś robi dla tego miasta. Kolejny raz doszło do burzliwych rozmów na ostatniej sesji Rady Miasta, która odbyła się 24 kwietnia 2009 roku. Tematem sporu pomiędzy Andrzejem Szlęzakiem, a Mariuszem Kunyszem były koparki-ładowarki produkowane w Hucie Stalowa Wola. Przedsiębiorstwo Energii Cieplnej w Stalowej Woli ogłosiło przetarg na "Dostawę koparko-ładowarki". Hutę reprezentowała firma Waryński Trade. Postępowanie o udzielenia zamówienia publicznego wygrała oferta złożona przez firmę INTRAC, której główna siedziba mieści się w Szwecji. Prezydent Stalowej Woli narzekał na maszyny produkowane w hucie i od początku opowiadał się za tańszymi i lepszymi rozwiązaniami zza granicy. "Nie trzeba udawać, że w hucie jest fajnie bo wcale tak nie jest, wszystko za długo trwa, brakuje odpowiednich decyzji. Ludzie nie wylatują za to, że są bierni i mierni" - stwierdził prezydent Stalowej Woli. "Obraził Pan naszych konstruktorów i ludzi co tam pracują" - powiedział zdegustowany Mariusz Kunysz. Aby wyjść z ciężkiej sytuacji radny zwrócił się do prezydenta słowami: "Jeżeli coś nie wychodzi, to trzeba siadać, rozmawiać i działać wspólnie". Kilka tygodni wstecz nagłaśniano w całym kraju akcję "kupujmy polskie produkty". Widocznie nie wszyscy o niej słyszeli, bądź nie chcą wspomóc lokalnego rynku, który znalazł się w ciężkiej sytuacji ze względu panującego kryzysu. Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|