|
|
|
Witam, poszukuję dobrego ginekologa ale nie do ciąży. Mam inne problemy i chciałabym kogoś kompetentnego. Nie ma znaczenia czy prywatnie czy państwowo, byle był pomocny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mogę być ja, mogę się popieprzyć, wydupczyć , szczelić minete,a oprócz tego pogrzebać w dupie tym i owym
|
|
|
|
|
Ja będę polecać Zymróza. Jeśli trzeba wysyła na badania, wszystko wytłumaczy, sprawdzi przynajmniej w moim przypadku. Przyjmuje na NFZ w ambulatorium i prywatnie na Wojska Polskiego.
|
|
|
|
|
Zymruz nie bada... doktor Bieś bada i zna sie na rzeczy.przyjmuje w przychodni na edukacji.
|
|
|
|
|
Polecam Pana Doktora Flisa, przyjmuje na NFZ i prywatnie naprawde bardzo dobry specjalista!
Czy pojdziesz prywatnie czy państwowo potraktuje Cie tak samo i w pelni fachowo. Prywatnie przyjmuje w Rozwadowie, panstwowo w przychodni w szpitalu w Stalowej Woli. |
|
|
|
|
Polecam Pana Doktora Flisa, przyjmuje na NFZ i prywatnie naprawde bardzo dobry specjalista!
Czy pojdziesz prywatnie czy państwowo potraktuje Cie tak samo i w pelni fachowo. Prywatnie przyjmuje w Rozwadowie, panstwowo w przychodni w szpitalu w Stalowej Woli. |
|
|
|
|
Bies, dobre sobie.
Ja polecam Zajączkowskiego. |
|