|
|
|
Wiecie kiedy warto pojechać na giełdę do Sandomierza żeby rower kupić? Ponoć są dobre ceny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zawsze najlepiej koniec lub początek sezonu wtedy najlepiej potargujesz z ceną. Z drugiej strony teraz masz największy wybór. Spróbuj może też w Pysznicy, Jastkowicach lub na Lipie. Panowie też mają spory wybór.
|
|
|
|
|
Jest tam jakiś wybór samchodów?
|
|
|
|
|
Po samochody nie jedzie się na giełdę no chyba, że szukasz złomu. Tam się wystawiają sami handlarze-desperaci. No chyba, że ktoś sobie chce poprawić humor to można podjechać i posłuchać bajek
|
|
|
|
|
ta giełda jest w soboty? i ponoc to giełda samochodowa, w sandomierzu ile w ogole tych giełd jest? Wiem ze jest taka mydło powidło warzywa, meble. Czy do tej samochodowej jedzie sie inaczej?
|
|
|
|
|
No ta samochodowa w soboty była swego czasu i mniej więcej w tym miejscu gdzie warzywna. Obecnie pewnie dalej tak jest choć ręki se nie dam obciąć.
|
|
|
|
|
mopekjeżeli chcesz kupić rower to jedź najlepiej w piątek wieczorem około godz.20
Ci co sprzedają rowery już się wtedy wystawiają,także jest już sporo rowerów.A najważniejsze,że nie ma tłoku i możesz sobie zrobić spokojnie "jazde próbną".A co do cen są różne,zależy co Cię interesuje.Ja byłem właśnie wieczorem w zeszły piątek i udało mi się kupić fajna damkę dla żony. |
|
|
|
|
szkoda czasu i kasy żeby tam jechac auta złom, rowery ceny wala takie ze glowa mała lepiej poszukać w okolicach albo na allegro lub olx
|
|
|
|
|
podpowiecie jak dojechać na tę giełdę? w ogole jest moze ktoś kto się orientuje czy prócz roweru na tej giełdzie coś jeszcze ciekawego mogę dostać. Jak już mam jechać to może coś przy okazji kupie
|
|
|
|
|
za mostem zaraz na prawo i tam sobie gdzieś staniesz i już widać giełdę,kupisz coś na pewno bo jest tego tam masa auta, warzywa,starocie
|
|
|
|
|
Mopek - tam w sobotę jest wszystko- poczynając os starych żyrandolów, pedałów rowerowych, kabli, psów, marchewek, ziemniaków, używanych i nowych ciuchów, rowerów/... po auta, dywany, łóżka... jednym slowem wszystko.
Powodzenia. Aaa i tam trzeba jechać z rana (6 rano) bo później już wszytsko "poprzebierane" |
|
|
|
|
Dziękuje wam bardzo za pomoc
|
|