|
|
|
Witam proszę o polecenie mi lekarzy: logopedy, pediatry dla 3-letniego dziecka. Nie jestem matką i nie znam tego typu lekarzy a jedynie chciałabym załatwić wizytę komuś kto przyjeżdża z zagranicy.
Do tego mam pytanie czy jest możliwość kompleksowego przebadania dziecka? I co wchodzi w skład takich badań? Gdzie je wykonać? Chodzi mi oczywiście o wizyty prywatne. Dzięki za odpowiedzi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moze popytac w poradni psychologiczno pedagogicznej tam mają specjalistow.poradnia miesci sie w budynku przy szkole pod basenem.
|
|
|
|
|
Pediatra Wodka-Mical lub Czerkies-Drozdzak.
|
|
|
|
|
Czerkies jest bardzo kompetentnym noenantologiem- pediatrą, także pomocna gdy dziecko ma alergie, do tego jest bardzo miła dla rodziców.
Co do logopedy to ja chodze z corka do Niska, bardzo dobry logopeda ale ze stalowej nie znam. |
|
|
|
|
Bardzo dobry logopeda ze stalowej- Pani Monika Dżwięga. przyjmuje za duzym kościołem, w starej (obecnie wyremontowanej) przychodni. Nr telefonu mozna znaleźć na necie. Moja córka do niej chodziła.
|
|
|
|
|
Pan Adam Przybylski, przyjmuje prywatnie i na NFZ w bloku obok szkoły podstawowej nr 3. Bardzo dobry kontakt z dziecmi.
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Odświeżam. Poszukiwany logopeda do dziecka 3 letniego. Może być prywatnie lub państwowo. Kogo polecacie.
|
|
|
|
|
Z czystym sumieniem polecam p. Monikę Dźwięgę. Teraz już nie przyjmuje na Popieluszki tylko w Metalowcu pokój chyba 232.
|
|
|
|
|
Pan Adam Przybylski, najlepszy logopeda, super podejście i co ważne widoczne efekty!!
|
|