NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Dariusz Przytuła, pełnomocnikiem Rządu RP dla Stalowej Woli
~~radosny
ff
Wysłany: 6 Marz 2009r. 22:49  
Najnowsze wiadomości z Rządu informują, że młody radny z PO ma objąc stanowisko w Rządzie RP odpowiedzialne za sprawy kryzysu w naszym mieście ponieważ posłanka Renata Butryn zgłosiła niezadowolenie z obecnego pełnomonicka.

Radny Dariusz Przytula jako specjalista z zakresu ekonomii i doskonale znający problemy miasta oraz człowiek medialny został wytypowany jako najlepiej przygotowany do tej funkcji.

myslę że jest to bardzo dobra decyzja i przyniesie wiele korzyści dla naszego miasta. !!!

Radnemy Darkowi życzę powodzenia !

( mam nadzieję, że nowa funkcja nie będzie się wiązała z utratą mandatu radnego - bo taki człowiej jest bardzo potrzebny Stalowej Woli )

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 6 Marz 2009r. 22:49  

~~:).....
ff
Wysłany: 6 Marz 2009r. 23:00  
Prowokacja umiech
Radny Nadbereżny nie ma się Pan czym zająć ??

~~radosny
ff
Wysłany: 6 Marz 2009r. 23:12  
radny Nadbereżny to może myć buty radnemu Przytule... więc tu żadna propwakacja... ten mały człowiek jakim jest nadbereżny niech lepiej pójdzie do kościoła i sie pomodli o mądrość bo mimo że często tam siedzi to mimo wszystko chyba modli się o coś innego

~~obserwator
ff
Wysłany: 6 Marz 2009r. 23:16  
Nadbereżny niech się wytłumaczy z drogi krzyżowej i w spisku jaki brał udział z biskupem frankowskim i swoim proboszczem Warchołem

~~radosny
ff
Wysłany: 6 Marz 2009r. 23:19  
dokładnie !

~~oko na maroko
ff
Wysłany: 6 Marz 2009r. 23:19  
Obawiam się, że to jednak Darkiem śmierdzi. Toż to przecież pieśń pochwalna a nie ironia, nie widzicie tego?? zaklopotany sciana mlotek

~~werte
ff
Wysłany: 6 Marz 2009r. 23:22  
Nadbereżny głupszy od przytuły,

~~radosny
ff
Wysłany: 6 Marz 2009r. 23:39  
NIe wiem kto tak zaśmiecił forum innymi radnymi podpisując sie moją osobą - ja wiem jedno wróciłem dzisiaj z warszawy z manifestacji i wszyscy w autobusie mówili, że radny Przytuła będzie miał taką funkcję i ja mam nadzieję, że to prawda bo wiem, że by się sprawdził
dlatego ktoś kto jest zazdrosny o radnego Przytułe niech nie wpisuje innych radnych jak ich oceniamy, ważne jest to, że ten młody człowiek jako jedyny z radnych coś robi i został zauważony przez władze warszawskie...

rozmawiajmy więc o poważnych radnych a nie całej rzeczy bezradnych zwłaszcza z pisu na czele z nadbereżnym, kozielewiczem i całą zgrają innych

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 6 Marz 2009r. 23:58  

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 7 Marz 2009r. 00:02  
Anulka, dałaś dwa razy, żeby dwie osoby mogły na raz oglądnąć? chytry Buziaczki 4U umiech

Prywatna wiadomość 

~~rozumu.radosny
ff
Wysłany: 7 Marz 2009r. 00:09  

Ta prowokacja ze strony Prawa i Sprawiedliwości nie powiodła się, śmieszne że radny Nadbereżny zgrywa takiego cwaniaka a tak się zachowuje.

Wszyscy wiedzą, że pełnomocnikiem jest Wojciech Dąbrowski, prezes Agencji Rozwoju Przemysłu powołany został przez premiera na pełnomocnika rządu do likwidacji barier utrudniających przedsiębiorczość w Hucie Stalowa Wola i powiązanych z nią spółek.

~~rozumu!
ff

Ta prowokacja ze strony Prawa i Sprawiedliwości nie powiodła się, śmieszne że radny Nadbereżny zgrywa takiego cwaniaka a tak się zachowuje.

Wszyscy wiedzą, że pełnomocnikiem jest Wojciech Dąbrowski, prezes Agencji Rozwoju Przemysłu powołany został przez premiera na pełnomocnika rządu do likwidacji barier utrudniających przedsiębiorczość w Hucie Stalowa Wola i powiązanych z nią spółek.

~~rozumu!
ff

~~radosny
ff
Wysłany: 7 Marz 2009r. 00:17  
nie wiem ... czy na tym forum można pisać tylko jako śmieszy nadbereżny czy jako jeszcze bardziej smieszna partia PiS... ale dzisija wszyscy na manifestacji gadaliśmy o radnym Przytule że będzie nas reprezentować w rządzie i wszyscy się cieszyliśmy ... nie wiem może była to niestety nieprawdziwa informacja ... jeśli tak to naprawdę przepraszam ale siedziałem z kolegami w autobusie wszyscy rozmawialiśmy źli jak nie wiem co na rząd PO za to że musimy jechać do stolicy i walczyć o swoje... ale wszyscy uznali że ten radny ma szanse dla nas coś zrobić ...

nie wiem dlaczego ktoś odbiera więc to jako żart naprawdę my zwykli pracownicy zbrojeniówki wierzymy w takich ludzi... czy to takie dziwne..

nie wiem mam login radosny bo czulem sie radosny po rozmowie z ludzmi ale czytajac wasze opinie chyba zmienie go na smutny...

~~prowokacja
ff
Wysłany: 7 Marz 2009r. 00:19  

~~radosny-smutny
ff
Wysłany: 7 Marz 2009r. 00:25  
piszący ze to prowakacja powiedz teraz prawie wszystkim z naszego autobusu ze to nie prawda... mam nie powiem gdzies PiS i wyczuwam ten syf pisowski na odleglosc wiec nigdy w zyciu bym sie nie nabral na takie zarty... wiem ze radny Przytuła działa w internecie... proszę wiec jako zwykły pracownik niech napisze na tym forum że gadam głupoty że to nieprawda...

~~ddd
ff
Wysłany: 7 Marz 2009r. 09:17  
Obrazek

~~pomysle, zanim
ff
Wysłany: 7 Marz 2009r. 15:40  
CYTAT
Najnowsze wiadomości z Rządu informują, że młody radny z PO ma objąc stanowisko w Rządzie RP odpowiedzialne za sprawy kryzysu w naszym mieście ponieważ posłanka Renata Butryn zgłosiła niezadowolenie z obecnego pełnomonicka.

Radny Dariusz Przytula jako specjalista z zakresu ekonomii i doskonale znający problemy miasta oraz człowiek medialny został wytypowany jako najlepiej przygotowany do tej funkcji.

myslę że jest to bardzo dobra decyzja i przyniesie wiele korzyści dla naszego miasta. !!!

Radnemy Darkowi życzę powodzenia !

( mam nadzieję, że nowa funkcja nie będzie się wiązała z utratą mandatu radnego - bo taki człowiej jest bardzo potrzebny Stalowej Woli )

ja tez zycze wszystkiego dobrego, pod warunkiem, ze zajmie sie tym, co naprawde wazne i co kosztuje miasto i spoldzielnie mieszkaniowe w Stalowej Woli...
zamiast pisac glupoty, pomysl jak mozesz dodac choc troche dobrego, dla dobra wspolnego, takze twojego...
a moze zajmiesz sie smieciami, ktore podrzucaja wszedzie oszusci tzw. nowobogaqtcy z oklicznych domkow???
problem jest rzeczywisty i oznacza kilkaset tysiecy w kasie miasta. ci ty na to? pomozesz?
Czas, zeby sluzby miejskie oraz Straz Miejska zajela sie tym bardzo niebezpiecznym i kosztownym problemem.
Dlaczego zarzad spoldzielni nie robi nic, zeby ograniczyc straty spoldzielni wynikajace z wyrzucania smieci przez lokalnych oszustow?
Dlaczego rada miejska nie robi nic by sprawdzic (a gdzie trzeba wystawic spory mandat), co sie dzieje ze smieciami z domkow jedno-rodzinnych, ktorych wlasciciele nie placa za wywoz smieci?

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »