|
|
|
Witam ! Gdzie kupię takie długie, przewiewne spódnice? Trochę obchodziłam już sklepów ale zbytnio nie mogę ich znaleźć. Zamówię na Allegro w ostateczności, choć nie przeczę że wolałabym jednak przymierzyć. Z góry dzięki za każde info.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Medicine i jakieś w Ups widziałam.
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Kilka dni temu pytalam w Yups w City Parku. Kazala mi Pani podejść za ok 2 tyg. powinny być. Takich spódnić jest masa na allegro ale są róznej dlugości dlatego lepiej przymierzyć.
|
|
|
|
|
2 lata temu kupowałam u Bułgara. Problem w tym, że większość wtedy było mega ordynarnych i po prostu kiczowatych. Na jednym straganie znalazłam ładną, jednolitą spódnicę. Jeśli chodzi o sklepy w tym roku kupwowałam w New Yorkerze, w tamtym roku widziałam fajne modele w Reserved.
|
|
|
|
|
jaki rozmiar potrzebujesz bo mam taka dluga przewiewna przywiozlam z IRL ale jakos sie nie widze dlugiej
|
|
|
|
|
ja ostatnio taka w mohito kupilam:
http://www.mohit(...)th-slits tyle ze w rzeszowskim w stalowej chyba nie bylo. |
|
|
|
|
wega potrzebuję w rozmiarze 40 w kolorze błękitu
|
|
|
|
|
CYTAT wega potrzebuję w rozmiarze 40 w kolorze błękitu aaa to ja mam wieksza i pomaranczowo/brzoskwiniowa |
|
|
|
|
a nie lepiej krótka - zawsze ktoś się obejrzy
|
|
|
|
|
W butiku w city jest trochę tych spódnic...
|
|
|
|
|
Kolo a kto się obejrzy za 30-latką z dzieckiem i jeszcze w 8 m-cu ciąży hehehe. Obejrzy się jedynie żeby popatrzeć na mój wielki brzuch Wiadomo lepsza krótka, ale długiej potrzeba mi na chrzciny
|
|
|
|
|
Ostatnio w textil markecie widzialam zaraz przy kasie.
Życzę powodzenia wszystkim Niech wam się farci Co by się nie działo Na pewno se poradzisz Spełniaj swe marzenia Użyj swojej wyobraźni Niech mocna wiara w siebie Do celu Cię prowadzi |
|
|
|
|
Zobacz sobie ta z Bialcon http://bialc(...)ory.html . Ja jestem w niej zakochana, fajna teraz wyprzedaż sie trafiła i bez dwóch zdań zamawiam
|
|