~~aaa | |
|
|
Posty w ktorych wyrazono poparcie dla Lucjusza sa ewidentnie pisane przez jedna osobe, ktora tylko wymysla nowe, nie do konca trafione nicki. To ewidentnie widac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~misia | |
|
|
Nie masz racji, ja popieram Lucjusza, ale wypowiedziałam się tu tylko raz!!!
|
|
|
~~karina | |
|
|
"Lucjusz Nadbereżny, J. Kaczyński stawia ja młodych stawia też na Lucka " -- nie rozumie o co chodzi w tytule . co tu pisze tak w ogole?
|
|
|
~~Adela | |
|
|
Już prezes PiS pokazał nową jakość!!!. Lucjusz jest przedstawicelem swojej parafii w Radzie Miasta i reprezentuje Dom Parafialny w Radzie Miasta,to widać po czynach. Dlatego prezes na niego stawia.Niech Lucjusz na mnie nie liczy ,bo PiS to bardzo pokręcona moralność, o czym można się było wielokrotnie przekonać. Nie należy tylko zawężać horyzontów do okolic Domu Parafialnego.
|
|
|
|
|
|
CYTAT Posty w ktorych wyrazono poparcie dla Lucjusza sa ewidentnie pisane przez jedna osobe, ktora tylko wymysla nowe, nie do konca trafione nicki. To ewidentnie widac. Są ludzie, którzy mogą chcieć go poprzeć jak ta jedna osoba, która co chwilę robi sobie inny nick, a pisze notkę tym samym stylem, pełnym nakazów, a pozbawionym argumentów. Są też tacy, którzy chcą czegoś nowego, ale są za mało bystrzy, żeby dostrzec to jednooosobowe poparcie i poprą go w imię myśli, że tak zrobi większość(jedna osoba). No ale na szczęście są też tacy, którzy czy PiS lubią, czy nie ważne są dla nich czyny nie cuda=) Z całym szacunkiem, ale oprócz tego żeby się umieć sprzedać wyborcom trzeba wpierw coś sobą reprezentować, żeby chcieli to kupić. W sprawach miasta, jego administracji i ewentualnego rozwoju nie jest potrzebne wykształcenie, czy wylansowanie się wśród przyjaciół i znajomych tylko doświadczenie, znajomość problemów, zaradność, kontakty, obycie z ludźmi nie tylko tymi, których znamy od lat, ale z tymi których należy poznać w celu jakichkolwiek zmian na lepsze w tym mieście. |
|