|
|
|
Witam, słyszałem że w Stalowej otworzono tor gokartowy. Czy ktoś z Was był? jakie są wasze opinie? warto się wybrać? pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chyba ten pod centrum... Gokarty to polecam kolbuszowa.
ALOHA :)) |
|
|
|
|
Obiektywnie uważam, że warto. Staram się wpadać jak tylko mam chwilę.Szybkie dwusilnikowe karty,tor dosyć fajny i na miejscu.Myślę, że warto.Zresztą gusta sa rozne i każdy powinien się przekonać na wlasnej skórze.
|
|
|
|
|
Nigdzie indziej nie pojeździsz na dwu silnikowych.
Polecam, wspierajcie lokalny biznes a nie do Kolbuszowej Jeszcze kolejny + to taki że na świeżym powietrzu spalin nie powdychasz i drifting lepszy na mokrym asfalcie |
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A jakie są ceny w Stw?
|
|
|
|
|
https://m.facebook.com/profile.php?id=360572317475545
mają fanpejdz na FB tam jest wszystko. gokart 6,5konny 8 minut 20zł 13 konny 8 minut 25zł.Więc ceny całkiem ok studenci-uczniowie, służby mundurowe mają jakieś zniżki ale trzeba doczytać |
|
|
|
|
Polecam !!!!!!
|
|
|
|
|
Super, dziękuje wszystkim za informacje. Dziś jest ładna pogoda to pojadę z rodziną. Po powrocie również wyrażę swoją opinie.
PS: zaciekawiły mnie te dwa silniki nigdy takich nie widziałem pozdrawiam |
|
|
|
|
Witam, byłem, widziałem i jeździłem Moja opinia jest pozytywna. Młode chłopaki znają się na rzeczy, elegancko wszystko tłumaczą. Gokarty dwu silnikowe rewelacja. Jeden silnik dla dzieci, młodzieży i mojej żony dwa silniki dla wymagających kierowców naprawdę mają moc (to nie to samo co ten Pan z budką kiedyś był, tu jest fajna zabawa). Jeszcze raz polecam pozdrawiam
|
|
|
|
|
Ja dziś planuję powariowac na mokrym asfalcie.Czekam aż trochę pokropi.
|
|
|
|
|
A czy są tablice z wynikami przejazdów tak jak w Kolbuszowej. Czyli przychodzisz i poprawiasz rekord toru. Jak nie ma to lipa bo wtedy to tylko tor do niedzielnej zabawy. Biznesu nie będzie i szybko się zamknie.
|
|
|
|
|
Facet ze stoperem liczy czas jak chcesz bić rekordy Z tego co z nimi rozmawiałem to szukają hali na stałe. Jak będą mieli hale to będą mieli stały tor i rekordy
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mocne dwusilnikowe gokarty. Dla tych co sie ucza lub nie maja takiej wprawy mozna odpalic 1 silnik, wiec pobawic moze sie tam kazdy i maly i duzy. Nie jest drogo, sa znizki mozna sie z chlopakami tam dogadac. Polecam.
|
|
|
|
|
I ekstra zabawa
|
|
|
|
|
Gdzie teraz jeździcie ? Kolbuszowa dalej zamknięta ?
|
|