|
|
|
jakiee sa wasze opinie czy warto kupować na hali targowej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jak dla mnie maja tam drogo towar niektórzy maja ten sam co Bułgarzy a dwa razy drozszy
|
|
|
|
|
a jak dla mnie to sie nie przelogowałas
|
|
|
|
|
HAHA dobre, powiedz co sprzedajesz na tej hali może po tym wpise obroty wzrosną.
|
|
|
|
|
CYTAT jakiee sa wasze opinie czy warto kupować na hali targowej Ale co, jajka, warzywa, ciuchy, buty czy może jelita na kiełbasy, albo siatki na szynkę? Ja nie chodzę na HT bo nie ma po co, dobre warzywa to kupię sobie w sklepach samoobsługowych... |
|
|
|
|
Ja kupuje na hali targowej owoce warzywa.a ubrania w sobote u bulgarow mają taniej od polakow a z tych samych hurtowni towar mają.wiadome ze kupuje sie tam gdzie taniej
|
|
|
|
|
CYTAT Ja kupuje na hali targowej owoce warzywa.a ubrania w sobote u bulgarow mają taniej od polakow a z tych samych hurtowni towar mają.wiadome ze kupuje sie tam gdzie taniej No nie wiem czy oni maja towar z hurtowni |
|
|
|
|
Co niektórzy jak widać nie odróżniają BUDYNKU Hali targowej od rynku/targu
A w hali faktycznie odzież taka sama jak u Bułgarów, tylko z ceną niejednokrotnie dwa, trzy razy wyższą. Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
No nie wiem czy oni maja towar z hurtowni[/cytat] pewnie z ciucholandi??
|
|
|
|
|
nie pracuje na HT tylko robie tam od czasu do czasu zakupy ale tzn mieso w m,atiasie w soboty
a ciuchy raczej na bulgarach bo oni maja koszulki po 5zl 10zl a te same na hal sa po 40zl 50zl jest kolosalna roznica |
|
|
|
|
jak każdy madry wie ze towar maja z Wolki Kosowskiej
|
|
Dołączył: 20 Cze 2012r. Skąd: StaloweMiastoToDupa Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ostatnio szukałem ladnego paska do spodni dżinsowych na hali targowej..ceny od 25-45 zl do tego badziewne i jakies napisy miały. Poszedłem z ciekawości do galerii obok c.p. Kupiłem w dobrym sklepie i porządny ladny pas taniej niz na straganach
|
|
|
|
|
a czy orientuje się ktoś gdzie przenieśli się ci z przyprawami co stali na wprost kantoru
|
|
|
|
|
CYTAT Ja kupuje na hali targowej owoce warzywa. Kurcze, w zeszłym tygodniu przechodziłem koło Hali. Myślę sobie, nie chce mi się wchodzić do Biedronki po malinowe pomidory to kupię na sybko od jakiegoś sprzedawcy. Wziąłem ze 2 na spróbowanie... ok, smak super, minęło 30-40 minut i skończyłem na kiblu... także sorry, gdzieś mam ich nawet i warzywa, czy owoce. Po biedronkowych nie miałem nigdy rewolucji odpukać i mam nadzieję, że tak zostanie PRzynajmniej jak coś trafia do sklepu wielkopowierzchniowego to muszą mieć na to papier co to, kto to i skąd, a te dziady spod HT to mają cuda niewidy, ładne dla oka, ale z wizją kibla gratis. |
|