Dołączył: 17 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam.
Czy wie ktoś coś wiecej o siłowni, która bedzie w Rozwadowie? Wiem, że bedzie na tej ścianie co Żabka, w miejscu, gdzie kiedyś był bar. Ale mam na myśli jakieś szczegóły, tzn czy to bedzie tylko silownia, czy bedzie też prowadzony jakiś fitness - zajęcia skierowane bardziej dla kobiet? I kiedy bedzie mniej wiecej otwarcie? ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jak dla mnie zbyt mało ludzi....mieszka tam, by otwierać siłownie...postaram się coś dowiedzieć i napisać
|
|
Dołączył: 17 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT postaram się coś dowiedzieć i napisać Fankore1, bylabym wdzieczna :-) Co do reszty... Cóż, może i mało mieszka ludzi w Rozwadowie, ale jakby faktycznie była porządna siłownia to i chętni by sie znalezli, moze nie ze Stalowej, ale Charzewice, Piaski... Będzie widać ;-) |
|
|
|
|
Przechodziłam tamtedy i akurat tam składali sprzety Poszlam popytałam. Sprzety nowe, pierwsza klasa. Fitness dopiero w pózniejszym terminie ma być podobno ;D Ale są orbitreki rowerki i bieżnia.
Przyjeło sie ze tylko fitness dla dziewczyn a to nieprawda. Od zawsze wole siłownie bo szybciej sie chudnie Otwarcie podobno gdzies w lipcu Zobaczymy jak tam bedzie ;) |
|
|
|
|
A jak jest teraz z cenami i ile za wejściówkę ? Można wejść raz, czy dwa na jakiś czas czy lepiej karnet cenowo wychodzi?
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
didi zawsze w kazdym przypadku karnet bardziej oplaca sie jak jednorazowe wejscia, jezeli ktos planuje byc czestym gosciem danego obiektu.
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
Pewnie jak w każdej dobrej siłowni pierwszy raz będzie można wejść za darmo.
Karnety podobno ok. 60 zł mają kosztować. Juz widziałam oklejali lokal więc pewnie wkrótce otwarcie |
|
|
|
|
w którym to miejscu dokładnie jest???
o ile to będzie dobra siłownia z zapleczem ( szatnia prysznice + sklepik ) owszem jest szansa na powodzenie. Ja puki co jeszcze uczęszczam do TG ale pod tymi dwoma względami zaczyna mnie ta siłownia irytować, poczekamy jeszcze jak upały przyjdą. |
|
|
|
|
Wbijaj do fabryki. Finansowo boli ale po wielu latach spedzonych w top gymie i kaito nie zamienilbym FZ na zadna z tych silowni nawet gdyby mi dawali karnety za free. Nagle okazuje sie ze na silowni i w szatni moze ladnie pachniec, byc czysto, schludnie i na poziomie. Kazdy potrafi po sobie posprzatac sprzet, cwiczyc z recznikiem czy powycierac po sobie lawke dezynfekujacym plynem. Kompletnie nie ta liga. Zreszta pierwszy trening jest za free, mozesz wpasc sam obczaic.
|
|
|
|
|
Mam troche informacji na temat tej silowni. Wiec tak, sam lokal wyglada bardzo fajnie i wszystko jest prkatycznie nowe, szatnie, prysznice tez super. Nie jest on moze duzy, ale ale wyglada to calkiem dobrze. Rozmawialem tez z jedna osoba i po wakacjach maja zaczac remontowac cale gorne pietro, wiec bedzie duzo wiecej miejsca i mozliwosci. Sprzet jak wspominalem jest nowka i dodatkowo jest to sprzet z lini profesjonalnej, a wiec i wyglad i dzialanie sa na wysokim poziomie. Z tego co sie jeszcze dowiedzialem to w planie sa tez inne maszyny i dalszy rozwoj, ale to juz po remoncie.
otwarcie ma byc w sobote 4 czerwca. |
|
|
|
|
Mam troche informacji na temat tej silowni. Wiec tak, sam lokal wyglada bardzo fajnie i wszystko jest prkatycznie nowe, lacznie z szatniami, prysznicami itd.. Nie jest on moze duzy, ale ale wyglada to calkiem dobrze. Rozmawialem tez z jedna osoba i po wakacjach maja zaczac remontowac cale gorne pietro, wiec bedzie duzo wiecej miejsca i mozliwosci. Sprzet jak wspominalem jest nowka i dodatkowo jest to sprzet z lini profesjonalnej, a wiec i wyglad i dzialanie sa na wysokim poziomie. Z tego co sie jeszcze dowiedzialem to w planie sa tez inne maszyny i dalszy rozwoj, ale to juz po remoncie.
otwarcie ma byc w sobote 4 czerwca. |
|
|
|
|
CYTAT otwarcie ma byc w sobote 4 czerwca. Żartujesz sobie... |
|
|
|
|
Poprostu sprawdza nasza czujnosc ;P
ALOHA :)) |
|
|
|
|
Ferdek chyba chodziło o 4 lipca Ja słyszałam ze tydzień później no ale sie okaże.
Tak czy siak zapowiada się ze będzie fajna siłownia. |
|
|
|
|
tak tak, przepraszam. Chodzilo oczywiscie o lipiec
|
|
|
|
|
odwiedzę akurat mi się karnet w TG końćzy być może tam zakupię !!
|
|
|
|
|
Otwarcie przeniesione jest z tej soboty na nastepna, czyli 11 lipca
|
|
|
|
|
Podobno wszystkie talerze maja byc w funtach a srednice gryfow w calach? Wiecie cos o tym? Czy to prawda ze 1kg wcale nie bedzie wazyl 1000gramow?! Goraco licze na relacje na zywo z otwarcia.
|
|
|
|
|
bywa tak że talerz ma zapisaną wagę w lbs i kg.
|
|
|
|
|
Kolego zartowalem widze ze atmosfera jest dosc mocno napieta w oczekiwaniu na otwarcie juz nawet w fabryce cwiczacy plotkuja na treningach o "nowej silce z rozwadowa". Wiesc sie niesie ze "mala" i "moze byc ciasno" jak przyjdzie naraz "dwudziestu cwiczacych". Jak bede kiedys przejazdem w rozwadowie to z checia rzuce okiem.
|
|
|
|
|
Mocno napieta bo konkurencja się otwiera i to w normalnej cenie a nie jak fabryka z cenami z kosmosu
|
|
|
|
|
Co do cen z kosmosu to musze sie zgodzic, choc sam tam chodze i place:/
|
|
|
|
|
To będziesz miał okazje zaoszczędzić już neidlugo.
Ja sie tam wybieram. Zapowiada sie fajnie i mam nadzieje że tak będzie bo tam mam najbliżej ) Moderowano przez: sm Radzę, troszkę przystopować z tą reklamą na forum ...
|
|
|
|
|
Zebyscie sie przypadkiem nie zdziwili
|
|
|
|
|
Ta silownia nie bedzie konkurowac w FZ z wiadomych powodow jak lokalizacja ilosc sprzetu, powierzchnia, roznorodnosc zajec itd itp. ale z wszystkimi innymi tak. FZ wyznaczyla pewien standard, o ktorym wlasciciele pozotalych silowni dawno zapomnieli, liczac na zarobek po jak najmniejszych kosztach. Wiekszosc tego sprzetu to nie oszukujmy sie - ruina. Wiecznie cos nie dziala o lazienkach i prysznicach juz nawet nie wpsominam !!. Malowanie scian w modne kolorki jak na TG, tez nie wiele pomoze. To tak jak by laska probowala dac na gebe wiecej tepety, zeby zakryc niedoskonalosci
Dodatkowo jesli chodzi o TG to nie wiem jak teraz ale kiedys dzialy sie tam jakies niezle jaja, wlasciciele dzwonili na policje, zakladali jakies sprawy w sadzie klientowi i z tego co wiem to jeszcze dwukrotnie przegrali. |
|