|
|
|
Witam wszystkich kupiłem od "Rumuna ropę"miała być z tira a okazało się że jest to woda z biedronki wymieszaną z czymś o zapachu ropy!!!! Proszę pisać o podobnych zajsciach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahahaha od ropy sa stacje paliwowe... a kradzione nie tuczy
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
ropa zaje...a z Polskiego TIR-a a ty śmieciu to kupujesz, niech ci teraz okradną dom i ktoś kupi Twoje rzeczy na rynku "drobiazgi z domu"
|
|
|
|
|
Mam tylko jedno pytanie jak trzeba być pustym żeby cokolwiek kupować od rumuna, przecież to sami złodzieje i brudasy których dawno powinno się wy....ić z naszego kraju. A do tych co będą mnie krytykować to niech sobie wezmą takich parę do domu .....
|
|
|
|
|
Mam nadzieje że Tobie wtryski CR padły z tej ropy od rumuna, tyle że raczej masz w TDI król Polskiej Wsi
|
|
|
|
|
CYTAT Proszę pisać o podobnych zajsciach Myślę, że większości ludziom wstyd nie pozwoli, by się na forum publicznym chwalić. |
|
|
|
|
Przez takich szmaciarzy jak ty te jebane brudasy maja po co krasc bo w koncu jak jest popyt to musi byc i podaz. Ile kurwa zaoszczedziles wsiurze na tym dealu? I wes tu prowadz interes w takim zlodziejskim kraju. Za niedlugo bedzie trzeba chodzic z zacisnietymi posladami bo inaczej gowno z dupy ukradna. Wstyd i kurwa hanba! Idz opowiedz swojej zonie/dziewczynie, dzieciom i rodzicom jaki jestes zajebisty biznesmen, na bank beda dumni. Tak jak jestem ogolnie przeciwny podpierdalaniu, tak takich jak ty wrecz trzeba podjebac. Dostaniesz paragraf za paserke to ci sie odechce brac udzial w zlodziejskich interesach.
|
|
|
|
|
Ejjjjjj...... to przeciez musi byc prowokacja DDDDDDDDD skitu...
|
|
|
|
|
Dokladnie, żadnych układów z brudasami.
Ja gonie to skurw****wo ile się da. Absolutnie zero tolerancji dla ścierwa i żadna do wyrzygania poprawnosc polityczna mojego nastawienia do nich nie zmieni. |
|
|
|
|
Tez nie wierzę, że to się dzieje na poważnie Tylko po co taki durny wątek? A może policjanty chcą sobie podnieść statsy hehe?
|
|