|
|
|
siema
tak jak w temacie ktoś wie kiedy oficjalne otwarcie Maka w Stalowej Woli? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W piątek 10.07
Bo jak nie Ja to kto? |
|
|
|
|
To pewną informacja? Ma ktoś jakąś ulotkę że otwarcie i o której?
|
|
|
|
|
zajmij kolejkę już 9 lipca. jest promocja i big maka dają gratis.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT To pewną informacja? Ma ktoś jakąś ulotkę że otwarcie i o której? Z pewnego źródła. Bo jak nie Ja to kto? |
|
|
|
|
10.07 o 11:30. Pewne na 99,9%
|
|
|
|
|
dziwne... bo w ogole nie szukali sprzedaców do pracy... coś tu smierdzi.
|
|
|
|
|
jedyne coś znanego i trującego w tym szarym i nudnym jak p....da mieście
|
|
|
|
|
Fakt w Stalowej nie ma zupelnie co robić, mlodzi uciekaja z tego miasta, tylko zostali emeryci albo uczniowie albo laski z dziećmi.
Z tym otwarciem Mc Donald'a to jedna wielka ściema. Najpierw muszą zebrac ekipe do pracy, nie wiem po jaka cholere ktoś puszcza fame.... j..bie się w deklu z tego bezrobocia. |
|
|
|
|
Mc Donald jeszcze nie otwarty a na pejsbuczku już jakiś mądrala założył profil.Ludzie powariowali na punkcie tego portalu.Tak samo z Zalewem w Rzeczycy Długiej, jeszcze na długo przed otwarciem już profil na pejsbuku był.Mc Donald jeszcze długo nie będzie otwarty, ale pejsbuczek robi swoje i miesza ludziom w głowach.
|
|
|
|
|
CYTAT dziwne... bo w ogole nie szukali sprzedaców do pracy... coś tu smierdzi. Sprzedawcy już dawno wyszkoleni. Bo jak nie Ja to kto? |
|
|
|
|
Sprzedawców na portalu olx.pl szukali u można składać CV do końca lipca bo ccały czas przyjmuja,
Na innym portalu pisze że otwarcie o godz. 11.00 |
|
|
|
|
CYTAT Fakt w Stalowej nie ma zupelnie co robić, mlodzi uciekaja z tego miasta, tylko zostali emeryci albo uczniowie albo laski z dziećmi. Z tym otwarciem Mc Donald'a to jedna wielka ściema. Najpierw muszą zebrac ekipe do pracy, nie wiem po jaka cholere ktoś puszcza fame.... j..bie się w deklu z tego bezrobocia. Jak Ci się j.bie w deklu z bezrobocia, to znajdź sobie pracę. Bo jak nie Ja to kto? |
|
|
|
|
info pewne
|
|
|
|
|
Otwarcie w piątek 10.07.15 o godzinie 11:00,
poniżej link konkurencyjnego portalu: http://SpAm.(...)622.html Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
k_otwarcie_mcdona,
|
|
|
|
|
1100/
|
|
|
|
|
11.00 piatek pisze o tym w artykule na stalowemiescie
|
|
|
|
|
Będzie TV? Muszę być wtedy w pracy a chętnie bym zobaczył.
Podejrzewam, że będzie tak: https://www.youtu(...)RbaPkkao |
|
|
|
|
CYTAT Będzie TV? Muszę być wtedy w pracy a chętnie bym zobaczył. Podejrzewam, że będzie tak: https://www.youtu(...)RbaPkkao Ja znam kilka osób, które tak się podniecają tym otwarciem, jakby niewiadomo co miało się otworzyć. Żenujące... |
|
|
|
|
My z ekipa bierzemy kanapki i idziemy juz o 3 nad ranem zeby zajac najlepsze miejsca. Jakby co to mam jeszcze wolne trzy karimaty wiec nie bedzie trzeba siedziec na chodniku. Maja byc darmowe bikmaki! Takiej okazji nie przepuszcze!!
|
|
|
|
|
CYTAT My z ekipa bierzemy kanapki i idziemy juz o 3 nad ranem zeby zajac najlepsze miejsca. Jakby co to mam jeszcze wolne trzy karimaty wiec nie bedzie trzeba siedziec na chodniku. Maja byc darmowe bikmaki! Takiej okazji nie przepuszcze!! Wezme krate piwa i z bratem dołączymy do Was, |
|
|
|
|
Wpadajcie kolego, robi sie goraco wiec zimne piwo mile widziane. W nocy troche zmoklismy ale warto bylo. Juz chyba smaza pierwsze bikmaki bo zaczyna ladnie pachniec pod wejsciem. Tylko sie spieszcie bo juz zbieraja sie tlumy!
|
|
|
|
|
A na przodzie rencisci i emeryci jak w spolem
Życzę powodzenia wszystkim Niech wam się farci Co by się nie działo Na pewno se poradzisz Spełniaj swe marzenia Użyj swojej wyobraźni Niech mocna wiara w siebie Do celu Cię prowadzi |
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
[cytat]Fakt w Stalowej nie ma zupelnie co robić, mlodzi uciekaja z tego miasta, tylko zostali emeryci albo uczniowie albo laski z dziecmi.Kaska widocznie zycia nie znasz jezdzisz tylko po ludzich znajdz sobie inne hobby.a te laski co zostaly z dziecmi same nie daly rady zajsc w ciaze to tego jest potrzebny facet.
|
|