~~brazowy | |
|
|
czy jest tu gdzies sanepid? a moze radni cos pomoga? od kilku tygodni na hutniku leci z kranow brazowa woda.... brudna, smierdzaca... a czy jest bezpieczna? moze ktos o to zadba???? a moze mieszkajacy na hutniku vice prezes spoldzielni mieszkaniowej?
a moze "sztafeta" podejmien temat, zeby zylo sie nam wszystkim lepiej i bezpieczniej? czytelnik "tzw. sztachety" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie dubluj tematów. Spokojnie możesz podczepić się do tematu o wodzie który na forum już istnieje. Wyjaśniłem tam przyczynę złej jakości wody.
http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=79077 |
|
~~wsiowy | |
|
|
Os. Hutnik przynależy do wsi Nisko, proszę się zwracać do tamtejszych radnych.
|
|
|
~~xllllllllllllll | |
|
|
CYTAT Os. Hutnik przynależy do wsi Nisko, proszę się zwracać do tamtejszych radnych. wioswy hehehh osiedle hutnik nalezy do stalowej woli jezeli niwiezysz to wpadnij to ci pokaze hehheeh |
|
|
~~takie_życie | |
|
|
rury im się pomyliły i podpieli do wody już zużytej...
|
|
|
~~slal | |
|
|
CYTAT rury im się pomyliły i podpieli do wody już zużytej... jak masz pisac głupoty nie pisz nic !!!!!!!!!!! |
|
|
~~takie_życie | |
|
|
a to co napisałeś to wielkie coś
|
|
|
~~LKR | |
|
|
CYTAT rury im się pomyliły i podpieli do wody już zużytej... moim zdaniem to owszem podpięli, ale do rury z gównami - skutkiem tego woda jest brązowa hahahaha |
|
|
|
|
|
całe szczęście że od tego tygodnia będzie obowiązkowe logowanie i skończą się te debilne komentarze
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~a co:) | |
|
|
to już chyba pisał nie będziesz
|
|
|
~~OZET | |
|
|
moje kupy tam płyną, dlatego woda jest brązowa, nie narzekajcie bo wszytsko jest zgodnie z naturą
|
|
|
~~fefik | |
|
|
CYTAT moje kupy tam płyną... Przepraszam, nie były podpisane! |
|
|
~~OZET | |
|
|
CYTAT CYTAT moje kupy tam płyną... Przepraszam, nie były podpisane! podpisane nie były, ale miały glanc |
|
|