|
![]() |
|
Wiecie gdzie jest jakieś biuro? Korzystał ktoś kiedyś z takich usług w naszym mieście?
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
w metalowcu na parterzem mają dużo firm pozyczkowych, obok wejscia do bankomatu.
|
|
|
![]() |
|
Kredyty Chwilówki - Dom Rzemiosła
Kredyt OK - koło sklepu MARATON na Okulickiego Lombrad, kantor - Biedronka na przeciwko PKS ul. Okulickiego Profi Kredyt - koło stacji LOTOS po lewej stronie przy AutoCraft reszta to już biura pośredniczące bądź banki Kiedyś, kiedyś to jeszcze taksówkarze pożyczali... ![]() http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Provident Handlowa 1b.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Kredyty Chwilówki - Dom Rzemiosła Kredyt OK - koło sklepu MARATON na Okulickiego Lombrad, kantor - Biedronka na przeciwko PKS ul. Okulickiego Profi Kredyt - koło stacji LOTOS po lewej stronie przy AutoCraft reszta to już biura pośredniczące bądź banki Kiedyś, kiedyś to jeszcze taksówkarze pożyczali... ![]() Jeżeli mogę doradzić,trzymaj się z daleka od Profi Kredyt |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Kredyty Chwilówki - Dom Rzemiosła Kredyt OK - koło sklepu MARATON na Okulickiego Lombrad, kantor - Biedronka na przeciwko PKS ul. Okulickiego Profi Kredyt - koło stacji LOTOS po lewej stronie przy AutoCraft reszta to już biura pośredniczące bądź banki Kiedyś, kiedyś to jeszcze taksówkarze pożyczali... ![]() Jeżeli mogę doradzić,trzymaj się z daleka od Profi Kredyt Dlaczego? |
|
|
![]() |
|
Profi się ceni. Bierzesz np, 10 tys spłacasz ponad 20. Jednym słowem: drogo.
|
|
|
![]() |
|
ja Ci polecam biuro na Okulickiego za wiaduktem, obok sklepu muzycznego, mają taką pande w logo. Ja tam wzięłam, miła Pani i szybko.
|
|
|
![]() |
|
Do mnie się pchają drzwiami i oknami, żeby mnie namówić na kredyt, ale jak na razie bezskutecznie
![]() Przemyśl 10 razy czy na pewno jest Ci ten kredyt potrzebny... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
![]() |
|
CYTAT ja Ci polecam biuro na Okulickiego za wiaduktem, obok sklepu muzycznego, mają taką pande w logo. Ja tam wzięłam, miła Pani i szybko. Brawo za odpowiedź w temacie sprzed trzech lat. Joanna już pewnie dawno ma komornika na głowie ;) |
|
|
![]() |
|
wszystkie te instytucje wymienione w komentarzach to lichwiarskie szabrownicze firmy czy spółki - również nie polecam banków bo wiadomo że to bandyckie żydowskie paraprzestępcze lichwiarskie organizacje - podpowiem można pożyczyć monetę na uczciwych i dogodnych warunkach ale nie na zasadzie wrzucenia tematu na takich forach (sic) trzeba trochę ruszyć tyłek i namęczyć się nic nie jest proste ale da się .. da...pozdrawiam.
|
|
|
![]() |
|
andy4life - 100% racji. pozdrawiam
|
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Kredyty Chwilówki - Dom Rzemiosła Kredyt OK - koło sklepu MARATON na Okulickiego Lombrad, kantor - Biedronka na przeciwko PKS ul. Okulickiego Profi Kredyt - koło stacji LOTOS po lewej stronie przy AutoCraft reszta to już biura pośredniczące bądź banki Kiedyś, kiedyś to jeszcze taksówkarze pożyczali... ![]() Ile ci płacą za reklamę, stella? |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Kredyty Chwilówki - Dom Rzemiosła Kredyt OK - koło sklepu MARATON na Okulickiego Lombrad, kantor - Biedronka na przeciwko PKS ul. Okulickiego Profi Kredyt - koło stacji LOTOS po lewej stronie przy AutoCraft reszta to już biura pośredniczące bądź banki Kiedyś, kiedyś to jeszcze taksówkarze pożyczali... ![]() Ile ci płacą za reklamę, stella? Jaką reklamę? było pytanie - jest odpowiedź ![]() http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|