|
|
|
Witam chcialbym zapytac jak wyglada praca w Mcdonaldzie? Jak atmosfera waszym zdaniem? Jak szef ?? Jak ekipa??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prosilbym o odpowiedz ludzi ktorzy od niedawna tam pracuja
|
|
|
|
|
otwarcie było 3 dni temu, więc o jakich ci chodzi, o tych, którzy pracują od wczoraj, bo pracujący od miesiąca pracują dla ciebie od dawna?
|
|
|
|
|
Chodzi mi o atmosfera jaka jest czy ludzie sa okej? Czy warto isc tam pracowac??
|
|
|
|
|
ogladnij sobie na youtobie, film Galileo o McDonalds
|
|
|
|
|
Chcialbym relacje osob ktore tam pracuja by cos powiedzialy
|
|
|
|
|
Mnie przeraża jak można się tak zachwycać tym syfiastym jedzeniem, moja koleżanka tam poszła do pracy i opowiadała mi że wszytko tam jest mrożone i podgrzewane dramat nawet warzywa nie kupią świeżych choć sezon w pełni tylko mrożone wszystko sztuczne i mrożone tam nawet gdyby były zupki chińskie też by mrożonki sprzedawali, Gessler tam wysłać to by im zrobiła rewolucję, ja rozumiem że niektóre produkty trzeba zamrozić ale iść do Mc Donald żeby zjeść mrożonej sałaty gdy sezon w pełni
|
|
|
|
|
A jak kolezanka wypowiada sie o pracy ?? Zadowolona?? Fajna atmosfera czy taka sobie??
|
|
|
|
|
Rozmowy przy piwku ale ponoć umowy na niepełny etat tylko żeby mógł płacić mniej niż najniższa krajowa,a w pracy atmosfera taka że nie ma czasu na nic tylko praca polegająca na składaniu mrożonek wedle zamówienia jak automat po 10 godzin, normalnie praca jak marzenie,a i jedzenie to dar Boga
|
|
|
|
|
Umowy na niepelny etat ale nadgodizny przeciez mozna robic i wychodzi ponad etat takze az tak zle?? Z ludzimi nie pogada sie zabafdzo bo brak czasu? Moza zaniedlugo bedzie luzniej
|
|
|
|
|
cieszcie sie tym co macie, sprawiedliwosc wkrotce nadejdzie..
|
|
|
|
|
A moze osoby pracujace sie wypowiedza??
|
|
|
|
|
Myślę, że osoby tam pracujące nie maja czasu odpowiedzieć :( bo to co tam się dzieje to jakaś wariacja, totalny chaos, młyn i rozgardiasz. Robota non stop.
|
|