|
|
|
Jak wyzej w pytaniu? Nisko lub Stw I zeby ceny z nog nie powalily Tylko nie mrowa i majster
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Zależy co dokładnie chcesz kupić. Na allegro znajdziesz wszystko i to nieraz w dużo lepszych cenach niż w marketach budowlanych. Zawsze można podejść do jakiegoś sklepu, żeby poprzyglądać się, znaleźć inspirację, porównać wymiary itp. itd., a zamówić przez internet
|
|
|
|
|
Myslalam o allegro ale co jesli np kabina czy lustro dotra do mnie uszkodzone Szukam kabiny z brodzikiem, szafke z umywalka i lustrem oraz wc.
|
|
|
|
Poogladaj w sklepach w stalowej, pytaj o rabaty, pospisuj symbole, sprawdz w innych sklepach, np Aquapipe, Gamart na ul Handlowej, moze nie maja takiej wystawy jak Dom Gaz ale zazwyczaj daja wieksze rabaty. Przeciez przy kurierze mozesz a nawet powinnas zobaczyc czy wszystko jest w porzadku z przesylka, sam kupowalem wiekszosc do domu przez neta i nie bylo problemu
|
|
|
|
|
Kupowałam przez neta (kabiny, baterie, oswietlenie), wszystko przyszło w jednym kawałku Lustro zrobił nam szklarz w Rozwadowie (spora oszczędnosc), wc kupowalismy w Tarnobrzegu w markecie budowl. (nie pamiętam jak on sie nazywa, ale ceny były spoko)
Dorii |
|
|
|
|
CYTAT Kupowałam przez neta (kabiny, baterie, oswietlenie), wszystko przyszło w jednym kawałku Lustro zrobił nam szklarz w Rozwadowie (spora oszczędnosc), wc kupowalismy w Tarnobrzegu w markecie budowl. (nie pamiętam jak on sie nazywa, ale ceny były spoko) MerkuryMarket http://www.merku(...)ec_b.pdf Dorii |
|
|
|
|
CYTAT Jak wyzej w pytaniu? Nisko lub Stw I zeby ceny z nog nie powalily Tylko nie mrowa i majster ja polecam Merkury Market Tarnobrzegu ... rewelacyjne i tanie płytki , meble wanny no wszystko.... poszukaj w necie ich strony ,,, my tylko tam wszystko kupujemy |
|
|
|
|
Albo w Mielcu Merkury. Plytki od 10zl do 430zl
Albo 800zl za 4 plytki Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Zapraszamy do nas,wycenimy na miejscu lub na e-mail.
|
|
|
|
|
Kolo Aldika jest sklep z wyposazeniem do lazienek. Cenoeo nie wiem jak tam jest. No i pod Biedronka na przeciwko dworca 😊
|
|
|
|
|
Wydaje mi się, że fajne ceny mają na KENie, jest taki sklep co wchodzi się schodkami do góry, ale niestety nie pamiętam nazwy, chyba sklep Krystyna.
|
|