|
|
|
Witam
Poszukuje dobrego ortodonty dla córki.Zastanawiam się nad P.Barą i P.Zasowską.Czy ktoś z was może mi poradzić gdzie lepiej się udać ? Proszę o informacje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja chodzę z córką do Zasowskiej, na razie jest ok. A zdecydowałam się na nią po doświadczeniach mojej siostry z Barą :/
|
|
|
|
|
Długo się czeka na wizytę ?
|
|
|
|
|
Na pierwszą długo, o ile pamiętam ok 3 miesiące, a potem już zależy od leczenia.
|
|
|
|
|
Bara najwspanialsza i mila w Stalowej Woli nie jest zdzierca super podejscie do pacjenta az milo isc i nie chce sie wychodzic polecam tylko ona Barunia góra
|
|
|
|
|
Bara robi sama skupia sie na robocie robi od poczatku do konca chodzilam jako dziecko i teraz do rosla wiec polecam powaznie z serca !profesionalizm patrzy na prakatyke
|
|
|
|
|
pani Bara jest naprawdę ok, bez naciągania i zna swój fach
|
|
|
|
|
no napewno nie Bara -psa bym do niej nie zaprowadzila.Pokrzykiwanie na dziecko,wyrywanie mleczaka na "żywca" na pierwsze w zyciu wizycie dziecka u stomatologa.i nie interesuje mnie ze moze pani doktor miala zly dzien.
Nie polecam ! |
|
|
|
|
no napewno nie Bara -psa bym do niej nie zaprowadzila.Pokrzykiwanie na dziecko,wyrywanie mleczaka na "żywca" na pierwsze w zyciu wizycie dziecka u stomatologa.i nie interesuje mnie ze moze pani doktor miala zly dzien.
Nie polecam ! |
|
|
|
|
Skoro fanatycy walczą tutaj Bara vs. Zasowka ja polecam Pana Przemysławe Szoje warto wziąć go pod uwagę. Zakładałam apart stały w czasie studiów w Krakowie, wizyty dostosowywał do moich przyjazdów do domu, czasami jak godziny przyjazdów nie dopisywały zostawał po godzinach by mnie przyjąć. Bardzo miły, profesjonalny. Poleciłam go znajomej, dla córki, w prawdzie tylko aparat ruchomy, ale również była bardzo zadowolona.
|
|
|
|
|
Polecam Rzeszów. Stalowa nadal kilka lat do tyłu.
|
|
|
|
|
Każdy, tylko nie Zasowska!
|
|