NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »
Nowy Temat Odpowiedz
Bar w Zaklikowie,
Posty: 84
Dołączył: 22 Gru 2011r.
Skąd: Stalowa Wola
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Lip 2015r. 16:41  
Cytuj
Hej!
Powiedźcie mi prosze czy ten bar w Zaklikowie nad jeziorem co się spalił to jest czynny?

Profil 
Prywatna wiadomość 
 
 
Posty: 732
Dołączył: 2 Lip 2008r.
Skąd: Stalowa Wola
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Lip 2015r. 16:41  
Cytuj

Profil 
Prywatna wiadomość 
 
 
Posty: 44
Dołączył: 5 Marz 2012r.
Skąd:
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Lip 2015r. 22:07  
Cytuj
Bar "Rybka" oczywiście ze otwartyumiech

Profil 
Prywatna wiadomość 
 
 
Posty: 1863
Dołączył: 9 Sty 2012r.
Skąd:
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Lip 2015r. 22:18  
Cytuj
Krąży ogłoszenie po sieci o sprzedaży.

Profil 
Prywatna wiadomość 
 
 
Posty: 201
Dołączył: 20 Kwie 2012r.
Skąd: okolice STW
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 20 Lip 2015r. 13:50  
Cytuj
Bar rybka jest do sprzedaży , ale obsluguje dalej , bar się nie spalil , tylko przypalil się jeden z pokoi na gorze ... ale jedzenie teraz tam, takie sobie , kiedyś było lepsze

Profil 
Prywatna wiadomość 
 
 
Posty: 475
Dołączył: 9 Lut 2012r.
Skąd:
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 20 Lip 2015r. 18:49  
Cytuj
Jadłam tam najlepszą rybę w okolicy, a surówka to było po prostu mistrzostwo świata umiech mniamm....ok

Profil 
Prywatna wiadomość 
 
 
Posty: 84
Dołączył: 22 Gru 2011r.
Skąd: Stalowa Wola
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 20 Lip 2015r. 20:08  
Cytuj
Dzięki! :-)

Profil 
Prywatna wiadomość 
 
 
Posty: 280
Dołączył: 7 Lip 2011r.
Skąd:
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 20 Lip 2015r. 22:27  
Cytuj
Fakt, sama ryba jest OK dobrze przyprawiona, ale surówka to gotowiec z plastikowego wiaderka więc szału nie ma.
Co do sprzedaży to wisi już jakiś czas bo pewnie cena jest zaporowa, kiedyś było ponad 1 mln zł, ostatnio widziałem 800 tys.

Profil 
Prywatna wiadomość 
 
 
Posty: 475
Dołączył: 9 Lut 2012r.
Skąd:
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 22 Lip 2015r. 09:24  
Cytuj
@Frodo
A wiesz może co to za surówka, bo mam hopla na jej punkcie. Kilka razy próbowałam zrobić podobną, ale nic z tego... :-)

Profil 
Prywatna wiadomość 
 
 
Posty: 12
Dołączył: 21 Sty 2015r.
Skąd:
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 22 Lip 2015r. 10:19  
Cytuj
Surówka z wiaderka na pewnio nie jest.
Ja robiłam w domu i wyszła prawie taka sama a więc:
siekasz drobno kapustę i dużo koperku trochę ją solisz i skrapiasz cytryną kupujesz sos ziołowo koperkowy z knorra i robisz według przepisu i dodajesz jeszcze majonez polewasz kapustę mieszasz i gotowe. Najlepsza jest jak postoi około 3-4 godziny w lodówce.

Profil 
Prywatna wiadomość 
 
 
Posty: 475
Dołączył: 9 Lut 2012r.
Skąd:
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 22 Lip 2015r. 10:40  
Cytuj
oooooo, zaraz lecę do sklepu po składniki umiech Wydaje mi się, ze czułam w niej jeszcze odrobinę chrzanu. I natka pietruszki tam była na 100% i troszkę czerwonej cebuli.

Profil 
Prywatna wiadomość 
 
 
Posty: 1578
Dołączył: 20 Wrz 2012r.
Skąd: 37-450
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 22 Lip 2015r. 22:02  
Cytuj
CYTAT
Surówka z wiaderka na pewnio nie jest.
Ja robiłam w domu i wyszła prawie taka sama a więc:
siekasz drobno kapustę i dużo koperku trochę ją solisz i skrapiasz cytryną kupujesz sos ziołowo koperkowy z knorra i robisz według przepisu i dodajesz jeszcze majonez polewasz kapustę mieszasz i gotowe. Najlepsza jest jak postoi około 3-4 godziny w lodówce.

Jaki majonez ma Pani na myśli, bo kosztując różne majonezy, smaki są całkowicie inne i wpływają na gotowy wyrób?

https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg
Profil 
Prywatna wiadomość 
 
 
Posty: 12
Dołączył: 21 Sty 2015r.
Skąd:
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 23 Lip 2015r. 09:13  
Cytuj
CYTAT
CYTAT
Surówka z wiaderka na pewnio nie jest.
Ja robiłam w domu i wyszła prawie taka sama a więc:
siekasz drobno kapustę i dużo koperku trochę ją solisz i skrapiasz cytryną kupujesz sos ziołowo koperkowy z knorra i robisz według przepisu i dodajesz jeszcze majonez polewasz kapustę mieszasz i gotowe. Najlepsza jest jak postoi około 3-4 godziny w lodówce.

Jaki majonez ma Pani na myśli, bo kosztując różne majonezy, smaki są całkowicie inne i wpływają na gotowy wyrób?

Majonez kielecki cool

Profil 
Prywatna wiadomość 
 
 
Nowy Temat Odpowiedz

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »