Posty: 84
Dołączył: 22 Gru 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Hej!
Powiedźcie mi prosze czy ten bar w Zaklikowie nad jeziorem co się spalił to jest czynny? |
|
Posty: 732
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
Posty: 44
Dołączył: 5 Marz 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Bar "Rybka" oczywiście ze otwarty
|
|
Posty: 1863
Dołączył: 9 Sty 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Krąży ogłoszenie po sieci o sprzedaży.
|
|
Posty: 201
Dołączył: 20 Kwie 2012r. Skąd: okolice STW Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Bar rybka jest do sprzedaży , ale obsluguje dalej , bar się nie spalil , tylko przypalil się jeden z pokoi na gorze ... ale jedzenie teraz tam, takie sobie , kiedyś było lepsze
|
|
Posty: 475
Dołączył: 9 Lut 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jadłam tam najlepszą rybę w okolicy, a surówka to było po prostu mistrzostwo świata mniamm....
|
|
Posty: 84
Dołączył: 22 Gru 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dzięki! :-)
|
|
Posty: 280
Dołączył: 7 Lip 2011r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Fakt, sama ryba jest OK dobrze przyprawiona, ale surówka to gotowiec z plastikowego wiaderka więc szału nie ma.
Co do sprzedaży to wisi już jakiś czas bo pewnie cena jest zaporowa, kiedyś było ponad 1 mln zł, ostatnio widziałem 800 tys. |
|
Posty: 475
Dołączył: 9 Lut 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
@Frodo
A wiesz może co to za surówka, bo mam hopla na jej punkcie. Kilka razy próbowałam zrobić podobną, ale nic z tego... :-) |
|
Posty: 12
Dołączył: 21 Sty 2015r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Surówka z wiaderka na pewnio nie jest.
Ja robiłam w domu i wyszła prawie taka sama a więc: siekasz drobno kapustę i dużo koperku trochę ją solisz i skrapiasz cytryną kupujesz sos ziołowo koperkowy z knorra i robisz według przepisu i dodajesz jeszcze majonez polewasz kapustę mieszasz i gotowe. Najlepsza jest jak postoi około 3-4 godziny w lodówce. |
|
Posty: 475
Dołączył: 9 Lut 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
oooooo, zaraz lecę do sklepu po składniki Wydaje mi się, ze czułam w niej jeszcze odrobinę chrzanu. I natka pietruszki tam była na 100% i troszkę czerwonej cebuli.
|
|
Posty: 1587
Dołączył: 20 Wrz 2012r. Skąd: 37-450 Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Surówka z wiaderka na pewnio nie jest. Ja robiłam w domu i wyszła prawie taka sama a więc: siekasz drobno kapustę i dużo koperku trochę ją solisz i skrapiasz cytryną kupujesz sos ziołowo koperkowy z knorra i robisz według przepisu i dodajesz jeszcze majonez polewasz kapustę mieszasz i gotowe. Najlepsza jest jak postoi około 3-4 godziny w lodówce. Jaki majonez ma Pani na myśli, bo kosztując różne majonezy, smaki są całkowicie inne i wpływają na gotowy wyrób? https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
Posty: 12
Dołączył: 21 Sty 2015r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Surówka z wiaderka na pewnio nie jest. Ja robiłam w domu i wyszła prawie taka sama a więc: siekasz drobno kapustę i dużo koperku trochę ją solisz i skrapiasz cytryną kupujesz sos ziołowo koperkowy z knorra i robisz według przepisu i dodajesz jeszcze majonez polewasz kapustę mieszasz i gotowe. Najlepsza jest jak postoi około 3-4 godziny w lodówce. Jaki majonez ma Pani na myśli, bo kosztując różne majonezy, smaki są całkowicie inne i wpływają na gotowy wyrób? Majonez kielecki |
|