|
|
|
Witam, otrzymałam e-fakturę na e-maila z kwotą dużo wyższą niż normalnie płacę, czyli ponad 300,00 zł więcej, czy ktoś wie o co chodzi??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moze promocja Ci sie skonczyla
nie podpisales nowej i masz cennik bez promocji |
|
|
|
|
ta jasne...
|
|
|
|
|
Na stronie multimediów masz szczegółowy rachunek. Inaczej chyba najlepszym wyjściem będzie kontakt z multimediami lub wizyta osobista na popiełuszki.
|
|
|
|
|
Też mi tak kiedyś przywalili po promocji . Teraz jestem w Stelli tu nie ma takich niespodzianek
|
|
|
|
|
Tylko nie Stella ! Ofertę programową mają z lat 90 - siatych. Gdyby w moim bloku była alternatywa np multimedia dawno bym zrezygnował ze Stelli.
|
|
|
|
|
najlepiej zadzwon do firmy która ci ja wystawiła
|
|
|
|
|
w multimedia wziąć usługę to jak zaciągnąć kredyt w prowidencie
|
|
|
|
|
wyjaśniłam, okazało się, że to ich wina, po prostu źle naliczyli... temat zamykam
|
|
|
|
|
a jakbyś zapłacił / a ????? wyjaśniliby ?
nie zdziwiłbym się jakby oni specjalnie przysyłali do abonentów takie faktury, maleje liczba klientów a kierownictwo z czegoś żyć musi |
|
|
|
|
Zachodzę w głowę czy tylko ja jeden mam w multimedii dobry pakiet programów w niskiej cenie plus telefon prawie za free i w zasadzie żadnych problemów z jednym i drugim?
|
|
|
|
|
jesteś wyjątkiem albo z braku klientów zaczęli o jeleni dbać !!
|
|
|
|
|
CYTAT jesteś wyjątkiem albo z braku klientów zaczęli o jeleni dbać !! To jaki ze mnie jeleń skoro mam zajebistą ofertę za grosze? Chyba próbujesz się dowartościować w błędny sposób. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT jesteś wyjątkiem albo z braku klientów zaczęli o jeleni dbać !! To jaki ze mnie jeleń skoro mam zajebistą ofertę za grosze? Chyba próbujesz się dowartościować w błędny sposób. To o czym ty piszesz jest tak prawdopodobne jak 6ka w lotka w STW KPW?!? - osobiscie nie znam nikogo kto bylby zachwycony ich ofertą jak nie negoc jujesz lub nie powiesz ze rezygnujesz z ich uslóg to zapomnij ze cie jakies znizki zainteresuje- tata tak wiem nie w ich interesie ;). 15pln za 65/ sory teraz juz 62 kanaly anologowe 25pln plan taryfowy na tel 1000+ interenetu od nich w zyciu nie wezme - miałem juz w Rzeszowie - nie dziekuje poprosze cokolwiek innego 9 poza netia ;) i na wiecej bym nie liczyl |
|
|
|
|
Ja osobiście po 2 wypowiedzeniach wywalczyłem internet 60 + TV cyfrowa + cały pakkiet C+ za 90zł.Jestem zadowolony, nie ma problemów z internetem
Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
|
|
|
Newgothic, nie twierdzę, że jestem zachwycony, ale jestem usatysfakcjonowany. Po poproszeniu "w okienku" o wniosek o rozwiązanie umowy, nagle pojawiła się świeżutka oferta dla mnie (której jeszcze wczoraj nie było). Oferta jak dla mnie ok, atrakcyjniejsza od konkurencji. W przeciągu ostatniego roku zdarzyły się dwie awarie bez TV, usunięte obie w ciągu kilku godzin. Poprzednia oferta jaka miałem była po promocji dramatyczna. Teraz jest ok.
|
|
|
|
|
Ja po zmianie pomimo że więcej płacę mam gorsza ofertę jak przed nową umowa na telefon-okłamują dają mniej programów jak w ofercie a reklamując mówią że stalowa ma tylko 80 zamiast 88 programow.Nie zawierajcie umów telefonicznie ja już więcej nie podpiszę z nimi umowy po zakończeniu..
|
|
|
|
|
osobiście mam cyfrowy polsat pełny pakiet w tym internet lte 25gb telefon w plus darmowe rozmowy smsy internet i za całość płacę miesięcznie żeby nie skłamać ok 130 zł. W porównaniu do multimedia CP ma bogatszy pakiet kanałów ( nie ma mowy o blokowaniu kanałów czy rzeczach niezgodnych z umową ) mimo że kanały są z talerza odbiór podczas pogody dobrej czy złej jest idealny ( brak zakłóceń ) Szopen a czy przypadkiem Ty lub ktoś z twojej familii nie pracuje tam i na siłę nie upiększa tak zwanego gówna w kolorowy papierek ? ja z czystym sumieniem polecam CP i odradzam MM
|
|
|
|
|
CYTAT Szopen a czy przypadkiem Ty lub ktoś z twojej familii nie pracuje tam i na siłę nie upiększa tak zwanego gówna w kolorowy papierek ? Przecież gdybym tam pracował i pisał ściemy na forum, żeby podciągnąć opinie MM to i tak bym Ci się do tego nie przyznał, więc nie rozumiem po co to pytanie. Osobiście znam osoby, które dostają białej gorączki na dźwięk słów Polsat Cyfrowy, a przede wszystkim ich "niby internetu". Także widzisz, każdy zna kogoś Myślę, że nie ma co ciągnąć tego tematu i powtarzać w kółko tego samego. Miłego popołudnia, pozdrawiam. |
|
|
|
|
tak ap ropo internetu w stelli to jest zdjęcie dzisiejszego testu gdzieś z przed 30 minut :
płace za 16mb 59zł dodam, że tak jest prawie codziennie. Zostało mi jeszcze 3 miesiące tego gówna i zmieniam to na cokolwiek innego, prawdopodobnie multimedie. Mój brat i sporo znajomych mają MM i nikt nie narzeka, fakt z początku zaraz po przejęciu diany przez MM mieli trochę problemów, ale z tego co mi wiadomo już jest wszystko OK. |
|
|
|
|
Też mam neta ze stelli i do tej pory nie miałem żadnych problemów. Płacę za 10 Mb/s...
Jakbym miał taki wynik jak ty, to dawno bym do nich dzwonił... |
|
|
|
|
Zrób testy parę razy w ciągu dnia miedzy godzina 12 a 20, dzwoniłem do nich już z 5 razy, byli ze 2 razy niby z ich strony było OK. Pomyślałem, że może faktycznie coś u mnie zmieniłem router na taki za 200zł i nic się nie zmieniło.
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Bo to jest totolotek.
O 10 ( plus 2) miałem tak: O 11 ( plus 2) Niestety net mega niestabilny ale co zrobić |
|
|
|
|
Multimedia nasze miasto traktują jak trzeci świat, wiochę zabitą dechami z jeleniami w środku to fakt. Na oficjalnej stronie miltimedi za 39zł jest 17 programów HD u nas nie ma nawet połowy tego.Nie znajdziecie wykazu programów kablówki w Stalowej Woli w necie bo multimedia mają to gdzieś skoro ludzie na forum srają z radości. Miło poczytać żę ludzie mają super ofertę bo to kwestia co komu się co podoba. Mało kto chyba wie że w cenie azartu (2,50zł) każdy ma w domu 34 kanały cyfrowe telewizji naziemnej w tym dwa HD!i dodatkowo buli 39zł za kablówkę a i tak z bogatej oferty ogląda 10 programów.Pozdrawiam wszystkich Jeleni co na super baviach sony 55cali oglądają kanały w jakości SD a płacą za 17 programów HD.
|
|
|
|
|
Info dla niezorientowanych:
"Od 1 do 16 sierpnia br. wszyscy abonenci Multimedia Polska uzyskają bezpłatny dostęp do pakietu HD. Wśród kanałów odkodowanych przez operatora znajdą się: MTV Live HD, TVP HD, Nature/History HD, Fightbox HD, AXN HD, Ale Kino+ HD, Animal Planet HD, Discovery Channel HD oraz wprowadzony od 1 sierpnia do oferty Multimedia – Outdoor Channel HD." |
|