|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
straszne.......
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Genialne, ma ktoś tłumaczenie tekstu na polski?
|
|
|
|
|
Inna "znana" kapela ze Stalówki ... Była nawet w Rozmowach w Toku "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
to niby ma byc smieszne? zabawne? bo co głupi tekst? (pan Bóg chcial miec płetwe pojechal do Zabrza?) hello !!!
ja piernicze czy kogos to bawi? czemu to słuzy? masakra jakas |
|
|
|
|
CYTAT pan Bóg chcial miec płetwe pojechal do Zabrza? Pan Bóg też chciał mieć płetwę, ale nie może, więc pojechał do Zabrza |
|
|
|
|
Fakt, jest to głupie, niemniej jednak autorzy zdają sobie z tego sprawę i jest to robione dla jaj. W dzisiejszych czasach takie rzeczy nie powinny szokować. W gruncie rzeczy ten tekst jest niewiele głupszy od wielu tekstów popularnych artystów promowanych w radiach. W dobie rozmów w toku, trudnych spraw, Kuby Wojewódzkiego, piosenkarzy jak chociażby bywająca u nas Sylwia G. która w zasadzie ma jeden tekst smutny i nudny we wszystkich piosenkach i ciągle śpiewa to samo i o tym samym juz mnie nic nie dziwi. Różnica jest taka, że ci od orek robią sobie jaja śpiewając to gówno zaś reszta przeze mnie wspomniana tworzy gówno i jest z niego niebywale dumna.
Dzieci mogą nie pamiętać, ale był kiedyś taki zespół jak Elektryczne Gitary. Grali fajnie, zrobili karierę, a teksty mieli głupsze os pieśni o orkach. Wystarczy tylko wiedzieć co jest na poważnie, a co nie i wtedy można uniknąć zbędnego bólu dupy. Pzdr. |
|