~~Pxaweł | |
|
|
czy trutno zdac prawko na prawko Kat C w tbg???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~kierowca | |
|
|
Ja zdalem za pierwszym razem chociaż instruktor wozil mnie przeszlo 40 minut, i czepiał sie o wszystko ale podołałem życze powodzenia
|
|
|
~~Paweł | |
|
|
Pewnie wczesniej miałes jakies doczynienia z ciezarówka skoro tak za pierwsyzm razem
|
|
|
~~Człowieczek | |
|
|
Ja tez za 1 razem zdałem ale instuktor tez sie czepiał wrzystkiego ze stara mi kazał wykrzesac 80 km/h na osiemdziesiadce a ja mu pytanko zuciłem czy ten czołg poleci tyle a on na to prosze jechac niepytac heh ale jakos sie udało w jednym kawałku dojechac do osrodka i zdac :]
|
|
|
~~kierowca | |
|
|
hehh ja jeszcze w kielcach na liazce zdawałem
|
|
|
~~Roger | |
|
|
MOżna zdać ale nie po kursie w Elce u Pana Małeckiego, który uczy jeździć ale głównie po placu manewrowym przy urzędze celnym. Jazda w ruchu miejskim jest dla wybrańców i to w bardzo okrojonym zakresie, a już na pewno jej nie uświadczą nieszczęśnicy którym PUP płaci za kurs. Kpina za publiczne pieniądze, a urząd i tak skontroluje tylko czy podpisy są gdzie potrzeba i kwity dobrze wypełnione....
Dużo osób oblewa C na mieście bo ich nie uczono że to troche inaczej jednak niż osobówką |
|
|
~~Peter | |
|
|
Roger masz całkowitą rację. W Elce to tylko na placu się uczysz jeżdzić i to samemu bo instruktor nie ma czasu nawet patrzyć.
Ja polecam Motos, przynajmniej na C jeden i drugi jest bardzo dobry instruktor. A w Tarnobrzegu ciężko zdać bo jedna solówka ma wyjebany synchronizator 2 biegu i trzeba wycisnąć sprzęgło z 5 sekund żeby nie zgrzytała skrzynia, przez to nie zdałem (rok temu). |
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Roger święta racja!!!
Mnie się udało za drugim razem, zdawałem u Popielskiego czy jakoś tak ;D dziadek z deka gburowaty i trochę się czepia ale ma dobra opinie wśród zdających. Wszystko zależy na kogo trafisz i jaki będzie miał humor P.S omijajcie Elke szerokim łukiem!!!!!! Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT czy trutno zdac prawko na prawko Kat C w tbg??? Czy tak trudno napisać poprawnie jedno zdanie? Czy trudno zdać egzamin na prawko kat. C w Tarnobrzegu? |
|
~~kam | |
|
|
da rade zdać chociaż sam zdalem za 2 razem, głupi błąd
|
|
|