|
|
|
pojechalem wczoraj z siostrzencem i znajomymi nad zalew i mamy jakas wysypke,dzisiaj dzwonilem do sanepidu i rzeczywiscie maja duzo zgloszen wiec osztrzegam przed kapiela w tym zalewie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oświeć mnie kolego kiedy w janowie było wszystko "tak" z wodą ? tam od zawsze była sadzawka dla miłośników urynoterapii - ja nie wiem jak tam w tym bajorze można wogóle pięty moczyć nie mówiąc o kąpieli... o tempora o mores...
|
|
|
|
|
Są ogłoszenia z sanepidu bodajże zawieszone na drzewach, że po kąpieli w wodzie u niektórych osób mogą wystąpić objawy alergiczne.
|
|
|
|
|
Bylem dzisiaj. Zyje. Mysle ze konkurencja pracuje nie ma sie bac tych wpisow bo to konkurencja w wiekszosci Janow od lat niszczy konkurencje efekt widac po wpisach frajerzy;)
|
|
|
|
|
Bylem dzisiaj kilka godzin nad tym zalewem i nic złego mi sie nie dzieje
:) |
|
|
|
|
ja to bym proponowal zbadac wode w pysznicy na kopalni, smrod z tej wody taki ze sie wymiotowac chce
|
|
|
|
|
Potwierdzam z wodą w zalewie cos jest nie tak ! Po kąpieli swędziała mnie skóra, to było okropne ! Byłem tam w czwartek.
,,sebastal,, Jest tam bardzo fajnie, dużo atrakcji dla każdego bardzo lubie to miejsce jednak w tym roku z wodą jest coś nie tak na 100 % |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Kolega jezdzi co tydzień i było ok, wczoraj był i wieczorem na pogotowiu dzieciaki uczuliło. Aha według mojej wiedzy branżaw której robie ma się nimak do turystyki czy konkurencji janowa, zresztą nawet nie wiedziałem że takie coś jest
|
|
|
|
|
Polecam Ulanów nigdy nie było problemów z wysypkami. Sadzawki to sadzawki, ludzie leją, srają a to wszystko leży i kiśnie
|
|
|
|
|
To się prezydent na pielgrzymce dziękczynnej nie wykąpie
|
|
|
|
|
Wczoraj pierwszy raz w tym roku odwiedziłem zalew w janowie.. Wcześniej czytałem wpisy na forum ale myślałem ze to "konkurencja" wypisuje głupoty .. A dziś.. z naszej 4 osobowej ekipy dziewczyny zdrowe a panowie w kropki jak biedronki :/ niestety swędzi cholerstwo.. Janów juz skreśliłem na ten sezon..
Czarny85stw na YouTube https://www.youtube.com/channel/UCw7eK5xVQPfLhUJgog84qMg |
|
|
|
|
zalew w Biłgoraju tez nie czynny jakby się ktoś wybierał
|
|
|
|
|
Niestety ja też nie wierzyłem i dzisiaj jestem w kropkach.
To gdzie polecacie jechać? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Biszcza panowie, może i 55 km od Stalowej ale warto
|
|
|
|
|
Nasze Piaski w Pysznicy
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Ja polecam podeoline barczo czysta woda
|
|
|
|
|
Podwoline oczywiscie przez tydzien zjezdzilem wszystkie mozliwe miejsca do kapieli
|
|
|
|
|
Byłem dzisiaj po raz drugi w ciągu tygodnia w Janowie nad zalewem i nikomu z 4 osobowej grupy nic nie jest.
Ale kilka razy słyszałem dzisiaj jak dziecko mówiło do mamy że go skóra swędzi więc coś w tym jest na pewno. :) |
|
|
|
|
Na stronie lublin112 znalazlem artykuł dotyczacy kapieli w janowie
http://www.lublin112.pl/janow-lubelski-wyszli-zalewu-wysypka-ciele-nikt-informuje-niebezpiecznej-kapieli-alarmuja-wypoczywajacy/ |
|
|
|
|
oficjalny zakaz kąpieli w Janowie..
Czarny85stw na YouTube https://www.youtube.com/channel/UCw7eK5xVQPfLhUJgog84qMg |
|
|
|
|
Zakaz kompieli w zalewie, garstka ludzi , brak ratowników, bary zamknięte ,sezon w Janowie juz zakonczony
|
|
|
|
|
Uaaa to po interesie już
:) |
|
|
|
|
Potwierdzam. Byłam wczoraj w Janowie, wzdłuż brzegu tabliczki informujące o zakazie kąpieli. Mimo to, ludzie kapią się nawet z dziećmi. Ogólnie jak na ten upal miejsce jest bardzo wyludnione. Bary zamknięte, nie ma poboru opłat za parking. Mi osobiście po krótkiej kąpieli nic nie jest.
|
|