NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Krucze Gniazdo, Przyszow
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Sie 2015r. 15:57  
podobno jakas tam niezdrowa atmosfera jest
wie moze ktos co sie dzieje?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2015r. 15:57  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2015r. 22:54  
Nie wiem jaka atmosfera ale nie polecam lokalu Bylam w lipcu i zawiodlam sie Byl to bardzo upalny dzien Klima nie wyrabiala Normalnue tance w saunie Jakos malo miejsca a z drogi wydaje sie ze budynek kolos Przystawki takie se Jedynie dania cieple pychotka no i ciasta nawet nawet Ogolnie nie moglam doczekac sie wesela w tym lokalu a jakos zawiedziona jestem W tych stronach polecam Rude lub Bojanow

Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard)
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sie 2015r. 12:24  
w ciagu 1 roku jest juz trzecia menadzerka

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 18:30  
A mnie z kolei zastanawia fakt czy kazdy pracodawca moze ot tak zatrudniac wybranych przez siebie krewnych? (nie bazując na umiejetnosciach i nie opierając sie na tym co kto umie ale gdzie kto z rodziny chcialby miec prace nawet nie majac zielonego pojęcia o gotowaniu) Pytam gdyż podwozilem ostatnio kobiecine wracając z nowej dęby i wspominała cos o tym ze tam tylko po znajomosci mozna dostac pracę.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 19:48  
hitfromthebong - działalność prywatna ma to do siebie, że przedsiębiorca sam odpowiada za swoje decyzje. To kogo zatrudnia i na jakie stanowisko-jest jego sprawą. Oczywiście powinno być to zgodne z kodeksem pracy i bhp.Powinno, a bywa różnie. Odpowiedzialność decyzji, szybko przekłada się na wynik- finansowy i ten niematerialny (np.renoma firmy). Co innego w administracji czy firmach państwowych.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Sie 2015r. 16:55  
Pewnie ze moze zatrudniac swoich krewnych, nawet takich co niewiele umieja i zostaja menadzerami. Jeszcze jakby kucharza wymienili. Ciekawe tylko kiedy Krucze Gniazdo pod nowym zarzadem padnie. HeHe

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »