|
|
|
Wiem, czytałem uzasadnienie, że najlepiej zamknąć basen w lecie, bo wtedy chołota tylko łazi, a od września to szkoły i ci co płacą.
Rzecz w tym, że we wrześniu dopiero te szkolne baseny dopiero się organizują i właściwe nauki pływania i tak są dopiero później. Dyrektorzy MOSIR takiej wiedzy pewnie nie posiadają, stąd remont rur akurat podczas super sierpnia, tak???? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie licz na logikę. Basen to firma miastowa, utrzymywana z pieniędzy podatników czyli nas wszystkich.
Która prywatna firma zamknie się w najlepszym dla niej momencie? Żadna bo zaraz zniknęła by z rynku. A basen może co roku być remontowany, odnawiany czy jak to jeszcze nazwać w najlepszym okresie najgorętszego miesiąca i co z tego, nie zbankrutuje bo wszyscy zrzucamy się na to aby istniał. I tak jest z dziesiątkami tysięcy państwowych firm/urzędów. Dlatego jesteśmy biedakami Europy i miliony Polaków emigruje i wykonuje gównoprace za granicą u ludzi niekoniecznie mądrzejszych od naszej taniej siły roboczej. |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Fakt jest taki że remont można zrobić we wrześniu. Podobnie można mieć otwarte w święta... ale na mosirze logiki bak
|
|
|
|
|
Rok temu też zamknęli w sierpniu. Co za idiotyzm! Czy nowy dyrektor mógł przełożyć remont? Tak jak piszą poprzednicy, szkoły dopiero organizują się. Ja też miałem zajęcia na basenie w liceum. We wrześniu szliśmy do domu lub ćwiczyliśmy na hali. Ten pod wiaduktem to imitacja basenu i sztywne godziny wejść, które mi nie odpowiadają. W mieście imitacji też pozamykali baseny. Pozostają kąpieliska i dużo osób wybiera niestrzeżone.
|
|