|
|
|
polećcie jakiś odkurzacz ,bo musze kupić,i nie wiem jaki mam 60 metrowe mieszkanie więcej płyteki paneli mało dywanów.Czy ktoś z was używa odkurzacza wodnego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja od lat mam odkurzacz Zelmer i taki Ci polecam,jest mnóstwo modeli do wyboru do koloru,myslę,że dobrze doradzą Ci w sklepie.Nie polecam odkurzacza wodnego,wielki klamot i duzo zabawy z myciem pojemnika,znajomi mieli odkurzacz Wodnik i szybko wystawili na Allegro i długo nie mogli sprzedać,bo tyle tego tam było
|
|
|
|
|
CYTAT polećcie jakiś odkurzacz.Czy ktoś z was używa odkurzacza wodnego? Tylko nie wodny - bezużyteczny mebel. I raczej nie Zelmer. Stary Electrolux był lepszy niż nowy Zelmer. I sporo cichszy. |
|
|
|
|
HBR - stare wszystko było lepsze, a teraz to jeden pies. Mam zelmera 3 lata, zwykły elf 2 323.0 i spisuje się wyśmienicie. Cichy jakoś super nie jest, ale ciężko żeby odkurzacza nie było słychać.
|
|
|
|
|
Tylko wodny. To jedyny skutecznny sposób walki z kurzem.
|
|
|
|
|
Karcher MV3 rewelacja
|
|
|
|
|
tu sprawa jest prosta optymalnym rozwiązaniem jest zelmer odyssey super zgrabny niska cena, wąż typu flexi nie sztywny plastikowy ,doskonałe szczotki z końskiego włosia idealne do płytek paneli itd.można też kupić wielki nieporęczny odkurzacz wodny + garaż do niego i po jednym dniu wystawić dla kolejnego frajera do sprzedania.
|
|
|
|
|
Odkurzacz wodny firmy Rainbow jest rewelacyjny ale ze zwykłych polecam dysona
|
|
|
|
|
Electrolux tandeta i to droga za duzo elektroniki ktora wytrzymuje tylko gwarancje, a za zelmera podobno jakas kade zwtacaja tylko w necie trzeba sie zarejstrowac, najlepiej sprzedawcy pytaj.
|
|
|
|
|
http://www.euro.com.pl/odkurzacze/zelmer-jupiter-zvc425ht-worki-safbag-4-1.bhtml#pytania
POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|