|
|
|
Mały apel z ogłoszeń, może uda się jakoś pomóc:
Skradziono mi dzisiaj portfel w portfelu miałam wszystkie dokumenty pieniadze oraz karte stałego pacjenta do szpitala w Warszawie mojego syna. Bez tej karty nie przyjmna nas do szpitala. Znajdowała sie również legitymacja mojego syna o niepełnosprawnośćii oraz rożne zapiski potrzebne do zycia. Jeżeli masz chodz troche serca prosze oddaj mi chociaz dokumenty. Jeżeli wie ktoś coś na ten temat prosze o kontakt. Bardzo prosze w tej chwili ja i mój syn zostalisny bez środków do życia. Kontakt do poszkodowanej: 669208082 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W głowie się nie mieści,. najprościej ukraść, trzeba było też ukraść niepełnosprawność dziecka przy okazji! oby się dokumenty znalazły, a złodzieja niech spotka słuszna kara
|
|
|
|
|
Trochę bezsens jeśli ogłoszenia kolejny raz lądują na forum - rozumiem że dramat i w ogóle ale większość tego typu ogłoszeń to dramat dla właściciela ale OK.
Do autora ogłoszenia: Dodaj miejsce zgubienia/kradzieży oraz nazwisko na jakie są wystawione ów dokumenty. Powodzenia, http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Podbije chociaż do góry, może złodziej zauważy.
|
|
|
|
|
a ja proponuje podać adres do wysyłki, nie sądzę żeby ktoś dzwonił i umawiał się na "przekazanie uroczyste łupu"
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
skoro ukradl portfel to pewnie ma adres jesli byly tam wszystkie dokumenty
Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia... |
|
|
|
|
ktoś jeśli ma troche skruchy powinnien odesłać
|
|
|
|
|
moze poprostu go zgubilas, skad pewnosc ze ci go ktos ukradl?
|
|
|
|
|
idź do telweizji w stalowej woli...forum mało kto czyta
|
|
|
|
|
Stella lepiej pisać o pierdołach?
Podbijam do góry,może ktoś znalazł i akurat przeczyta... |
|
|
|
|
CYTAT Stella lepiej pisać o pierdołach? Podbijam do góry,może ktoś znalazł i akurat przeczyta... założyć trzeba wątek dla każdego z tych ogłoszeń w takim razie... http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenia&id=104& http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Stella, ja wiem, że to jest ogłoszenie. Jednak to jest też apel matki, która prosi o pomoc.
BTW. Pamiętam, że Tobie z forum usunęliśmy kilka razy ogłoszenia dlatego jesteś taki cięty. |
|