|
|
|
w nocy z wtorku na środę 25/26 sierpnia skradziono rower górki spod klatki schodowej przy ulicy Poniatowskiego 21 oraz wyłamano płotek przy ogródku. Gdyby ktoś posiadał jakiekolwiek informacje proszony jest o kontakt telefoniczny ---. Przewidziana nagroda
Moderowano przez: sm Jeśli pytanie zadajemy na forum - oczekujemy odpowiedzi na forum. Jeśli nie zależy nam na odpowiedzi na forum - dział ogłoszenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
link do roweru:
http://stalo(...)d=325086 |
|
|
|
|
Nic nie usprawiedliwia zlodziejstwa ale zostawienie na noc roweru przypietego do pseudo drewnianego plotku to jak kuszenie glodnego syto zastawionym stolem. Nic tylko sie czestowac. Nie mniej zycze zeby rower sie znalazl a zlodziej w miedzyczasie sie na nim wyje*al i polamal obie rece
|
|
|
|
|
dokładnie racja mój błąd tez był w tym nie chce sie usprawiedliwać dlaczego akurat tej nocy zostawilem pod blokiem aczkolwiek to nie upoważnia zaje****go złodzieja do przywłaszczenia cudzego mienia.
|
|
|
|
|
Z poniatowskiego skradli mi rower rok temu. Po dwóch tygodniach polecony z policji, że sprawę umorzono. Mają na tej ulicy złodzieje jednośladów prawdziwą arkadię.
|
|
|
|
|
a co wy myslicie ze policja nie ma nic wazniejszego do roboty tylko szukanie waszego roweru w nieskonczonosc?? to jest jak szukanie igly w stogu siana. rzadko kiedy znajduje sie skradziony samochod a co dopiero rower, nastepnym razem pomysl jeden z drugim gdzie zostawiasz rower na cala noc
|
|
|
|
|
CYTAT a co wy myslicie ze policja nie ma nic wazniejszego do roboty tylko szukanie waszego roweru w nieskonczonosc?? Hmm myślę że między innymi od tego są Przypominam też że zakładającemu temat raczej nie pomoże taka wypowiedz w odzyskaniu roweru ... więc proszę trzymać się tematu "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
dokładnie, szukam po prostu każdego możliwego sposobu, aby go odzyskać i takie niektóre odpowiedzi są bez sensu i nic nie wnoszą.
|
|
|
|
|
Z poniatowskiego skradli mi rower rok temu. Po dwóch tygodniach polecony z policji, że sprawę umorzono. Mają na tej ulicy złodzieje jednośladów prawdziwą arkadię.
chodzilo mi o ta wypowiedz. zastanowcie sie co by sie dzialo gdyby policja sukala w nieskonczonosc kazdego skradzionego roweru, telefonu itp. to chyba logiczne ze po jakims czasie umarzaja sprawe bo odnlazezienie takiej zguby graniczy z cudem |
|
|
|
|
Wyciągnij Precedens z tego co napisałem jakieś wnioski. Zresztą pomogę Ci.
1. Trzeba samemu wyruszyć w poszukiwaniach roweru na pobliskich giełdach. 2. Na Poniatowskiego szerzy się złodziejstwo, poczynając od jednośladów a kończąc na samochodach. - Informacja dla osób, które jeszcze nie zostały poszkodowane, aby wzmocnić ich czujność. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
kiedy jest ta giełda w sandomierzu ? to się przejade.
|
|
|
|
|
Giełda jest w soboty ale od razu Ci powiem, że szkoda zachodu.Rady typu jedź na giełde pochodzą od ludzi, którzy w życiu tam nie byli. Już prędzej sprzedałby go ktoś jakiemuś rolnikowi na tygodniu. Przede wszystkim przeglądaj allegro i tablice.
|
|
|
|
|
dzieki za odpowiedz
|
|
|
|
|
heh
|
|
|
|
|
Trzeba pamiętać żeby nie zostawiać rowerów w niebezpiecznych miejscach, bo nie trudno o kradzież. Kiedyś mojemu bratu skradziono rower, bo zostawił go wieczorem na mieście.
|
|
|
|
|
hamburger po co odkopujesz temat jak nic nowego do niego nie wnosisz?
|
|
|
|
|
Ciekawe dlaczego ludzie przypinają rowery tymi linkami tanimi skoro można kupić droższy łańcuch dobrej firmy? Taki łańcuch dużo trudniej przeciąć.
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Anulka warto odkopywać taki temat bo idzie wiosna. Będzie więcej rowerów na mieście więc chyba warto podnieść czujność użytkowników, czy czytelników.
Klemens Maria dlaczego kupują? bo linka przede wszystkim jest lżejsza niż choćby pół metra łańcucha. Może linka to mylne pojęcie zabezpieczenia, ale chyba ludzie patrzą trochę na wygodę. |
|
|
|
|
Ja wagi łańcucha nie czuje. Owinięty na ramie daje mi wielką wygodę- nigdy nie przypinam roweru kucając do wyrwikółek tylko do wysokich elementów. Łańcuch jest osłonięty materiałem tekstylnym a linka na zimnie strasznie twardnieje przez to tworzywo. Także wydaje mi się że ludzie chcą chytrzyć na zapięciu rowerowym a potem dziw że roweru nie ma.
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
zwariowac mozna z tym okradaniem , eh niestety zamiast się zmnieszać ilość kradzieży jest ich coraz wiecej :/
|
|
|
|
|
Warto było założyć konto dla tak rzeczowej wypowiedzi.
|
|
|
|
|
To chyba zazdrosna zalozyla nowe konto dla niepoznaki,styl wypowiedzi ten sam...
|
|
|
|
|
Post ~monia33 stylem przypomina posty ~zazdrosna123, ale jest jeden szczegół co go odróżnia jest jeden przecinek a u niej ciężko go doświadczyć
|
|