|
|
|
witam
Zamierzam rozpocząć studiowanie, ale poszukuję takiej szkoły gdzie studia są zaoczne , płatne i nie koniecznie obecność jest potrzebna (ewentualnie na egzaminach )zaliczenia typu pisanie prac... Zależy mi na takiej ,,bezstresowej" szkole ponieważ obowiązki praca inne kursy dom itp nie pozwalają na aktywny tryb studiowania i nauki... Proszę o namiary i opinie jesli gdzieś takie szkoły są ... POZDRAWIAM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WSE
|
|
|
|
|
WSE - ja teraz robię tam podyplomówkę i też podobnie jak Ty moja praca pokrywa się ze zjazdami ze studiów i nie mogę być na wszystkich zajęciach. Ta uczelnia nie robi z tego problemu. Polecam
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
CYTAT witam Zamierzam rozpocząć studiowanie, ale poszukuję takiej szkoły gdzie studia są zaoczne , płatne i nie koniecznie obecność jest potrzebna (ewentualnie na egzaminach )zaliczenia typu pisanie prac... Zależy mi na takiej ,,bezstresowej" szkole ponieważ obowiązki praca inne kursy dom itp nie pozwalają na aktywny tryb studiowania i nauki... Proszę o namiary i opinie jesli gdzieś takie szkoły są ... POZDRAWIAM A potem banda idiotów z dyplomami płacze, że sensownej pracy dla nich nie ma. Smutny jest obraz polskiej edukacji. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
wse równiez polecam jako "bazarek" gdzie kupisz papier.
po drugie to owszem znam ludzi po tej szkole i szczerze to pracy po niej dobrej nie dostaniesz. Proponuję PWSZ w TBG w sumie najbliżej, jedna z lepszych uczelni w regionie, no ale.... nieuków wywalają nawet na zaocznych, natomiast papier o niebo lepszy jak po kul i wse |
|