|
|
|
Społeczny komitet czystego powietrza w Stalowej Woli informuje pracowników pracujących w zakładach obok Zakładu przetwarzania odpadów, że zgodnie z Ustawą o czystym powietrzu z października 2015 r. pracownicy mają prawo żądać od w/w zakładu zamknięcia do czasu poprawienia technologii kompostowania odpadów. - jeden z komentarzy z konkurencyjnego portalu o mzk;
.net/wiadomosci.php?dx=16095 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czyste powietrze :-):-):-):-)
Moderowano przez: panna_pina Za nabijanie postów +20. Odkopwłeś kilka wątków w ciągu kilku minut.
|
|
|
|
|
@mietek123 miałem chwile w pracy, a tematy ktore komentuje to te w czym ja widze problem, w tej chwili jesli chodzi o stw z moje punktu siedzienia mam 2 :
1 nowe mzk -smierdzi pracuje niedaleko 2 opuszczone szlabany tuz po 15 na przjazdach kolejowych dla taboru nieosobowego , ktory to mozna by przesunąc w casie np o polgodziny, tak aby byl przed 15 lub ok 16 |
|
|
|
|
CYTAT Czyste powietrze :-):-):-):-) Moderowano przez: panna_pina Za nabijanie postów +20. Odkopwłeś kilka wątków w ciągu kilku minut. @mietek123 miałem chwile w pracy, a tematy ktore komentuje to te w czym ja widze problem, w tej chwili jesli chodzi o stw z moje punktu siedzienia mam 2 : 1 nowe mzk -smierdzi pracuje niedaleko 2 opuszczone szlabany tuz po 15 na przjazdach kolejowych dla taboru nieosobowego , ktory to mozna by przesunąc w casie np o polgodziny, tak aby byl przed 15 lub ok 16 |
|
|
|
|
stalowa wola to smród jeden wielki, śmierdzi przy wiadukcie, celfast kuźnia okolice szpitala.... niedługo jak w chinach zapierdzielać będziecie w maseczkach z tego syfu
|
|
|
|
|
CYTAT 2 opuszczone szlabany tuz po 15 na przjazdach kolejowych dla taboru nieosobowego , ktory to mozna by przesunąc w casie np o polgodziny, tak aby byl przed 15 lub ok 16 Pewnie, pociąg jedzie prze całą Polskę, albo pół Europy i będzie zmieniłał rozkład bo w Stalowej Woli komuś nie pasuje o której szlaban idzie w dół |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT 2 opuszczone szlabany tuz po 15 na przjazdach kolejowych dla taboru nieosobowego , ktory to mozna by przesunąc w casie np o polgodziny, tak aby byl przed 15 lub ok 16 Pewnie, pociąg jedzie prze całą Polskę, albo pół Europy i będzie zmieniłał rozkład bo w Stalowej Woli komuś nie pasuje o której szlaban idzie w dół No brawo, regionalny- towarowy przez cala Polske lub poł Europy, nie mam nic do osobowych ale te towarowe mozna by uzgodnic z PKP jak to sie robi w innych miastach |
|
|
|
|
Dzisiaj rano smród jak cholera
|
|