|
|
|
eh :(
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Peja Głucha noc
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT Jeżeli wyświetli tego posta to proszę go usunąć! A kim ty jestes Conino,aby dyktowac waruki na tym forum.
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Gutek zajmij się swoimi sprawami
|
|
|
|
|
Łukasz nie daj się, jak zwykle w tym kraju muszą z kogoś zrobić kozła ofiarnego, pewnie szukają kogoś większego, pewnie Karola tu mąci i donosy nieprawdziwe podaje, trzymamy kciuki nie daj się im wszystkim, jesteśmy z Tobą!!!
Cichy |
|
|
|
|
Łukasz jest niewinny!!!
Cichy |
|
|
|
|
nie daj sie jestesmy z Tobą!! a to że jest niewinny to chyba kazdy o tym wie..
|
|
|
|
|
Do administracji: nie usuwać i nie edytować tego posta - Rafał zadbaj o to!
Ogłaszam iż użytkownik NoToFrugo jest jedną wielką niewiadomą, która podszywa się pod inne osoby. Obrażał już kilka krotnie innych ludzi - przykładem jest Marcin Siembida. Ów użytkownik próbuje namieszać w społeczeństwie stalowowolskim lecz mu się to nie udaje oraz nie uda. Jeśli owy użytkownik nie zaprzestanie szkalowania ludzi z tegoż też loginu podejmę kroki prawne zmierzające do zaprzestania użytkowania owego loginu w celach propagandy. Pozostaje mi jedynie powiedzieć: Marcin S. - wiesz, że jestem z Wami! Łukasz A. i Jego bliscy - nie kopie leżącego a na pewno nie przyjaciół! |
|
|
|
|
Tag: Urząd Marszałkowski
* RZESZÓW dodano: 2009-12-07, 17:30 Sędziowie z Rzeszowa nie chcą sądzić w sprawie korupcji w urzędzie marszałkowskim Sędziowie z Rzeszowa nie chcą sądzić w sprawie korupcji w urzędzie marszałkowskim Mimo, ze akty oskarżenia trafiły do sądu rejonowego już dwa miesiące temu, proces w sprawie korupcji w urzędzie marszałkowskim jeszcze nie ruszył. I nie wiadomo, kiedy ruszy, bo sędziowie nie chcą sądzić oskarżonych urzędników... Więc jeszcze nic w sprawie |
|
|
|
|
Czy sa winni czy nie zadecyduje sad. Ale biorac pod uwage fakt, ze pochodza z prawej strony wcale sie nie zdziwie jak wzieli.
Ale tak jak mowie - z ocena tych osob nalezy poczekac do chwili wyczerpania drogi sadowej. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
:( ehhh
|
|
|
|
|
W PO tez, wiec nie pluj sie na forum, ze PiS be, a PO cacy.
To samo gowno z panny 'S'. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Conino
CYTAT Jeżeli wyświetli tego posta to proszę go usunąć! już go nie ma Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
przykre
|
|
|
|
|
Do administracji: nie usuwać i nie edytować tego posta - Rafał zadbaj o to!
Ogłaszam, iż użytkownik NoToFrugo jest jedną wielką niewiadomą, która podszywa się pod inne osoby. Obrażał już wiele razy innych ludzi - przykładem jest Marcin Siembida. Użytkownik o którym piszę próbuje namieszać w społeczeństwie stalowowolskim lecz jak widać z mizernym skutkiem. Użytkowniku NoToFrugo: powtórzę raz jeszcze - jeśli nie zaprzestaniesz szkalowania, obrażania ludzi używając loginu NoToFrugo będę zmuszony do podjęcia kroków prawnych zmierzających do zaprzestania owego procederu. Jest to manipulowanie loginami. Proszę o podkreślenie w następnym poście w tym wątku, iż Ty jako użytkownik konta NoToFrugo nie masz nic wspólnego z użytkownikiem o nazwie FRUGO. pozdrawiam, |
|
|
|
|
:(ehhh
|
|
|
|
|
Mój login powstał w 2007 roku a Twój w 2008 roku.
Nie mam nic do ujawniania afer ludzi powiązanych z PiS, PO, SLD itp. Swoje poglądy mam ale prawdę trzeba mówić, pisać nie patrząc czy z lewej czy z prawej strony jest. Wyraziłem się jasno - taką mam nadzieję. Reszta zależy od Ciebie. Pozdrawiam, |
|