|
|
|
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam serdecznie - Green Street Hooligans 2.Cos dla naszych kiboli,odpręża się przed meczem.Nabiorą świeżości,potraktujcie to jako element rozruchu przed meczem.
|
~~hehe | |
|
|
|
|
|
~~A.T.S | |
|
|
CYTAT Ale Odkrycie chłopak ma wiele czasu wolnego,to sie wami bawi pajace jedne.Elaa wzieła to z Wrzuty.Ale odkryca na tym forum wystepuja.Musze sie zalogowac koniecznie. |
|
|
|
|
|
Piszac o Specjalnym Funduszu Interwencyjnym dla osób zwolnionych z pracy.Zostałem tu skrytykowany i co misie jedne,moze cos takiego nie istnieje.Pytanie tylko czy bedzie sprawiedliwie dzielony.Mniemam ze pan Szostak błysnie w oczach ludzi i podzieli go w miare sprawiedliwie.
|
~~RPJ... | |
|
|
Informatory solidarnosci na Hucie o tym pisały.A co z poysłem ikwidacji "trzynastek”w czasie kryzysu.Nikt o tym nic nie pisze,w całym kraju cięcie kosztów i zwolnienia,a budżetówce zadowolenie:wypłata trzynastych pensji trwa w najlepsze. Oprócz zwykłej wypłaty ekstrapensje dostali w lutym lub dostaną w marcu między innymi policjanci,strażacy, nauczyciele,sędziowie,pracownicy państwowych firm i urzędnicy państwowi i samorządowi.Portfele roboli puchna a SAMORZĄDOWCÓW pecznieja.Czy w dobie kryzysu gospodarczego "trzynastki”są zasadne.?
Pracujący w prywatnych firmach uważają je za jawną niesprawiedliwość.Kiedy zostanie zlikwidowany ten relikt przeszłości jestem za ich likwidacją. |
|
|
~~ZZN-owiec | |
|
|
//moderowano
|
|
|
|
|
|
Wow,kogo ja tu widzę,pan Sz...
A gdzie agenci ochrony,Wowa i staruszek ze'straszakiem'- postrach Stalowej Woli. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~~ZZN-owiec | |
|
|
//wykonano
|
|
|
|
|
|
W piwnicy znowu przyjdzie żyć tym...
Co tworzyli jutro jak mit! „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~ 007 | |
|
|
|
|
|
~~Pij M..ko | |
|
|
Na chorobe Ci mleko to do tego tematu:
|